Dřevopodnik hausner s r o nádražní koryčany

Kč bez DPH při nákupu nad. PRODEJNÍ DOBA: Ceník platný od 15. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Stáhnout seznam manažerů. Zobrazit tuto informaci. Dřevopodnik Hausner , s. Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie. Zadaj svoje meno a e-mail, alebo sa prihlás pod svojím Aze.


Vyhledávejte podnikatelské příležitosti, firemní prezentace podle regionů působení, ověřené firmy a živnostníci, automatická kontrola nespolehlivých plátců DPH. Koryčany ) Zabýváme se výrobou truhlářského a stavebního řeziva a atypických palet. Zařazení v kategoriích Záznam zařazen v kategoriích URS.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Koryčany and beyond. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. DŘEVOPODNIK HAUSNER , s. Firma se zabývá poradenstvím a prodejem materiálů pro elektro a stavebnictví. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Other search for: Hausner. Zabýváme se prodejem, půjčením, výkupem i směnou těchto palet: europalety, standardni palety,. Výroba dřeva v Koryčanech. Rodinná firma byla založena dne 8. V posledních letech se výroba rozšířila o sušení, hoblování a lepení zejména MODŘÍNOVÉHO řeziva.


Zadavatel Dodavatel Kontaktovat správce organizace. Výpis Právnické osoby, kterým bylo vydá. Nádražní , ulice v obci Koryčany , Právnické osoby. Historie obce Koryčany celá historie.


Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Aktuální katalog spolehlivých kontaktů v oblasti dřevo, plasty, sklo, rámování, truhlářství, zasklívání,. Pilařská výroba, impregnace dřeva a truhlářství.


Pily, zpracování dřeva Zlínský kraj. Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Specializujeme se na pořez česko-moravsko-slezské modřínové kulatiny. Koryčany , základní informace o městě Koryčany , firmy a osoby, administrativní rozdělení, mapa města a katastrální mapa, statistiky. V Koryčanech má sídlo 1firma, v této obci jsou také 4živnosti.


Predaj a výroba z dreva - paletový program, výroba lepených konštrukčných hranolov, výroba hoblovaných profilov, výroba stolárskeho a stavebného reziva. Zdeněk Hausner - výpis firem z Obchodního rejstříku, IČO firmy, adresa sídla firmy, pozice ve firmě, související firmy, vztahy ve firmách Používáte nástroj pro blokování reklamy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba