Pečený králík na česneku

Pečený králík na česneku

Pečený králík na tymiánu. Nadívaný domácí králík. Jednoduchý smažený králík. Jemné a zdravé králičí maso je na pečení vynikající. Protože bývá až příliš dietní, peče se s přídavkem vepřového, ať už v podobě slaniny nebo bůčku.


Díky tomu si zachová šťav. Nutrie ( králík ) pečená v marinádě. Králík pečený na cibuli a česneku s bylinkami. Vyzkoušejte náš recept.


Recept na chutně připraveného králíka upečeného s kousky bůčku, cibule a česneku. Příprava vůbec není složitá. Takto zajistíte, že bude šťavnatý a chutný! Troubu předehřejte na 2stupňů, horkovzdušnou na 180.


Králíka opláchněte, osolte a položte do pekáče. Potřete maso lžící sádla, druhou vložte dovnitř společně se dvěma oloupanými stroužky česneku a kuličkami pepře. Podlijte polovinou hrnku studené vody a posypte kmínem a solí. Pekáč přiklopte druhým, stejně velkým, nebo použijte alobal a těsně jím.


Suroviny na marinádu v míse smícháme dohromady, přidáme nakrájené maso, promícháme, aby bylo pěkně za všech stran obalené, přikryjeme a necháme do druhého dne. Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku. Prošpikovaný králík upečený v troubě na zelenině pěkně dozlatova, ochuc.


Pečený králík na česneku

Nedělní oběd se bez něj téměř neobešel. Dnes už nejsme odkázáni na samozásobování, a tak se na. Tématické fráze: králík s cuketou králík na cukete králík cuketa duseny kralik s cuketou cuketa s kvetakem a kralikem králík a cuketa recepty králík na cuketu pečený králík s cuketou králík v cuketové omáčce králík na cuketách cuketa králík králík na cesnekove omacce cukety králíkům králík s česnekem a cuketou recepty z cukety recepty na králika králik s. Ingredience: králík kus (naporcovaný), česnek kusy (hlavičky), špek 1kilogramů, vepřové maso 6gramů (bůček), mouka pšeničná hladká ( na obalení), cibule kusy, kmín lžička, vývar kuřecí 2mililitrů ( na zalití), tymián (několik snítek), sůl (dle potřeby), pepř (dle potřeby). Osolíme, opepříme, ze všech stran potřeme prolisovaným česnekem (můžeme smíchat s trochou oleje či rozpuštěného másla, aby se česnek lépe roztíral) a necháme chviličku odležet.


Bůček omyjeme, na povrchu nakrojíme několika kolmými řezy do mřížky, posolíme, lehc. Můžeme navrch položit plátky slaniny (nevyschne) a dáme zakryté pokličkou do trouby péct na °C as. Upečený domácí králík patří k pochoutkám české kuchyně, navíc bílé králičí maso je lehce stravitelné. Pro hodnocení se prosím přihlaste zde. Porcovaný, slaninou špikovaný králík marinovaný na česneku , pomalu pečený na cibulce a kmínu.


Pečený králík na česneku

Cibuli nakrájíme najemno. Dva stroužky česneku rozřízneme, každý na kousků. Zbytek špeku nakrájíme na kostky o hraně cm. Tento recept je velice chuťově výrazný.


Nové koření, česnek a špek provoní při pečení celý Váš byt. Sežeňte si kvalitní česnek a špek od řezníka. Naporcované kousky králíka (pokud si netroufnete ho porcovat, můžete ho s klidným srdcem upéct vcelku) omyjte a následně osušte. Doporučená příloha je duš.


Pečený králík na česneku

Chceme-li mu dodat trochu šťávy, vylepšíte jej kouskem vepřového v podobě slaniny nebo bůčku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba