Renovace fasády

Renovace fasády

Jsme rádi, že jste navštívili naše webové stránky. Součástí každé stavby je fasáda. Plní mnoho nejrůznějších funkcí od estetické až po nejrůznější druhy ochrany domu před povětrnostními vlivy a také chrání dům před případným mechanickým poškozením. Jako vše, i fasáda má svou omezenou životnost, a tak vlivem jejího dlouholetého vystavení slunci, vodě, větru mrazu a vlhkosti dochází k jejímu. Cihlový obklad vytváří čistý a klasický vzhled rodinného domu a nabízí na výběr širokou škálu barev.


Renovace fasády

Renovace fasády z cihelného obkladu. Jedním z problémů, který se může vyskytnout pokud fasádu vašeho rodinného domu tvoří právě momentálně velmi oblíbený, cihlový obklad – je rozpad spárovací malty. Před nanesením nové fasádní barvy odstraníme špachtlí odlupující se nátěr a vyhladíme nerovnosti povrchu pomocí renovační stěrky. Odlupující nátěr mechanicky odst. RENOVACE FASÁDY Postrádá vaše fasáda původní lesk?


Je znečištěná prachem, řasami či plísněmi? Nacházíte na ní praskliny či jiné defekty? Tak to je ten nejvyšší čas na POSOUZENÍ STAVU FASÁDY.


Návrh fasády rodinného domu u něhož bylo cílem opticky zmenšit dům. Ve vícebarevných návrzích fasády bylo přáním klienta zachovat stávající obložení soklu a podpěrného sloupu z kamene. Nátěry ( renovace ) fasád. Každý materiál začne po určité době korodovat či zvětrávat. Jeho životnost lze výrazně prodloužit správně zvoleným ochranným nátěrem.


Barevné i ochranné nátěry aplikujeme na fasády , střechy, konstrukc. ZAKRYTÍ A OCHRANA OKOLÍ. Zakládáme si na tom, abychom při naší práci neponičili či nezašpinili jakékoli prvky vašeho domu.


Renovace fasády

Proto je prvním krokem při renovaci eternitové střechy pečlivé zakrytí všech míst, jakými jsou okna, komín, korouhvičky, části fasády či další místa, která nesmí přijít do styku s vodou, penetrací či barvou. VÝMALBA A DESIGN MALBA. Získejte cenové nabídky zdarma. Pocet vrstv: - Penetrace podkladu - Podkladová výmalba - Designová.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Přišel tak čas dát domu nový, svěž. Ceny nátěrů fasád se obvykle pohybují od cca. Kč včetně DPH a dopravy. Prosím o radu ,chtěla bych renovovat fasádu rodinného domku.


Renovace fasády

Stávající brizolit je již poměrně zašlý a proto bych ho chtěla oživit. Jenže nevím zdali je možné stávající brizolit nechat a na něj nastříkat novou vrstvu brizolitu. Rekonstrukce fasády rodinných domů Vliv teploty, vlhkosti, větru a dalších faktorů se v nemalé míře podepisuje na vzhledu vašeho domu. Výfukové plyny z aut dokážou během několika let zničit kdysi pěknou fasádu , je tedy třeba ji čas od času zrekonstruovat a oživit tak vzhled celé budovy. Po ukončení průzkumu a vypracování posudku s případnou fotodokumentací lze vypracovat návrh renovace fasády se soupisem prací, návrh provedení nezbytných řemesel či barevnosti fasády.


Ve spolupráci s našimi partnery jsme schopni zajistit měření vlhkosti a salinity zdiva, vypracovat statický posudek včetně měření, prováděcí projekt fasády včetně dopracování. Provede se omytí fasády tlakovou vodou. Mírně drolivé nebo sprašující podklady je možno zpevnit hloubkovým zpevňovačem omítek H707. Pokud je drolivost vyššího stupně nebo zkouška tvrdosti neprokázala dostatečnou pevnost podkladu, poraďte se, prosím, s realizační firmou, odborným prodejcem nebo přímo s obchodně-technickým poradcem naší firmy o.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba