Venkovní hřiště povrch

Víceúčelový povrch vhodný i na míčové hry. TPV HIC – certifikovaná dvouvrstvá vodopropustná dopadová plocha z litého polyuretanu určená pro dětská hřiště , venkovní fitness prvky či workoutová hřiště. Certifikace zdravotní nezávadnosti. Protože máme jen jednu tělocvičnu a toto venkovní hřiště , je obojí maximálně využívané.


Venkovní hřiště povrch

Dětí stále přibývá, populační boom je znát,. Z těchto důvodů je užitečné nahlédnout do historie povrchů sportovních ploch. Výsledný elastický povrch je určen pro víceúčelové sportoviště, ideální pro tenisové kurty a školní atletické dráhy, tl. Umělé sportovní povrchy a trávníky určené pro venkovní sportoviště a hřiště jako náhrada klasických povrchů. Získejte dlouhou životnost, atraktivní design s různým barevným provedením spolu s výbornými vlastnostmi.


Venkovní inline povrchy. Plastový sportovní povrch nové generace je nejen mobilní, ale i dobře skladný a plně nahrazující dosavadní používané povrchy jako je linoleum, parkety či palubky. Pro své velice dobré vlastn.


Venkovní hřiště povrch

PLAYRITE - speciální textilní sportovní povrchy - vpichované umělé koberce. Do našeho sortimentu jsme vybrali sportovní povrchy PLAYRITE vyráběné unikátní vpichovanou technologií („needlepunch“), protože ostatní typy (jako např. všívané umělé trávníky), výrazně převyšují svojí kvalitou, životností, šetrností pro sportovce i minimálními náklady na údržbu. Dětská a sportovní hřiště by měla být nejen krásná a funkční, ale také bezpečná!


Dominantním výrobním programem je dodávka umělých sportovních povrchů. Vysoce kvalitní elastický povrch , určený pro víceúčelové venkovní sportoviště, ideální pro tenisové kurty a školní atletické dráhy, tl. Je tvořena polyuretanovým pojivem a EPDM celobarevným granulátem (pryž odolávající všem povětrnostním vlivům).


Venkovní hřiště povrch

Elastická vrstva, která se pokládá na místě speciálním finišerem o síle mm. Statické prvky je dobré také rozšířit o venkovní posilovací stroje a zařízení řady G move. Díky tomu je nabídka hřiště pestřejší a přiláká více návštěvníků. Cvičí mladí i staří, zapálení sportovci i náhodní kolemjdoucí. Poradíme vám, doporučíme vhodné kombinace a postavíme u vás venkovní posilovnu, kterou si všichni zamilují.


Florbalový povrch venkovní Skladem 5K. Umělý antukový povrch TENNIS FORCE Jaká je skladba tenisového venkovního povrchu TENNIS FORCE? Stavíme venkovní fitness stezky a venovní posilovny, dodáváme dětská hřiště , hřiště pro fitness, street workout, outdoor workout, nebo i jen samostatné workoutové prvky z akátového dřeva nebo v celokovovém provedení na klíč - poskytujeme komplexní servis od konzultace, analýzy, přes dotační poradenství a návrh, až po dodání, montáž a uvedení do provozu. Dětské hřiště by mělo mít kvalitní povrch , čisté pískoviště a kvalitní herní prvky. Herní prvky pro dětské hřiště nesmí být nestabilní.


Instalujeme a vytváříme sportovní povrcvhy, umělé sportovní povrchy za nízké ceny, do tělocvičen a hal, na teniskové kurty i na běžecké ovály, zkrátka všechny typy a to umělé povrchy i podlahy , Jsme profesionálové v oblasti sportovních povrchů, sportovní povrchy pokládáme již téměř let. EPDM sportovní polyuretanový povrch je elastický jednovrstvý sportovní povrch na. Sportovní povrch umělá tráva SC grass - mm. Poradíme Vám, jaké typy povrchu jsou ve Vašem případě vhodné a společně vybereme jeho finální podobu. Cena víceúčelového hřiště se odvíjí od složitosti projektu a realizace.


Zajišťujeme sportoviště bez vybavení až po kompletní. Na multifunkčním hřišti bude položen umělý , dvouvrstvý polyuretanový povrch v celkové síle 35mm. Tyto typy povrchů patří mezi to nejkvalitnější, co se dá v našem oboru udělat. Je určen především pro rekreační i výkonnostní sport.


Dřevoplastové (WPC) venkovní terasy – jednoduché, elegantní a flexibilní řešení. WPC nebo-li wood -plastic composite přináší nové řešení terasových prken, které Vám zaručí neměnnou terasu. Není třeba žádné chemické údržby.


Barvy terasy jsou laděné do příjemných přírodních tonů. CONIPUR EPDM je elastický polyuretanový sportovní jednovrstvý povrch z barevného granulátu typu EPDM frakce 1-4mm a polyuretanového pojiva s porézní vrstvou. Povrch terasy je hladký.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba