Elektrická garážová vrata

Pokud hledáte praktická garážová vrata , která splňují funkci vrat i dveří, vyberte si posuvná garážová vrata. Mají minimální nároky na stavební připravenost, můžete je otevřít jenom do průchozí šířky osob, anebo dle potřeby průjezdu auta. Nesnižují průjezdní výšku otvoru a velmi dobře se ovládají.


Sháníte kvalitní garážová vrata za dobrou cenu? Od nás dostanete tu nejvýhodnější nabídku! Výklopná vrata Berry soubor doc, 2Kb.

Ceník sekčních garážových vrat. Sekční vrata LTE soubor doc, 3Kb. Pohon PROMATIC soubor doc, 1Kb. Garážová vrata podtrhují osobitost domu, proto je důležité věnovat jim stejnou důležitost, jako vchodvým dveřím. A díky nepřebernému množstí tvarů vrat a barev nebude problém naši osobitost projevit.


Samonosná vjezová brána. Montáž garáčových vrat Rouchovany. VYŘEŠILI JSME ROVNICI MEZI CENOU A KVALITOU ZÁRUKA MĚSÍCŮ POUZE U NÁS!

Dle zadaných kritérií nebyl nalezen žádný produkt. Nová kritéria pro vyhledávání můžete zadat zde. Vyberte si a ihned objednejte vaše nová garážová vrata z široké nabídky rozměrů a designů. Každá objednávka bude se zákazníkem ověřena, případně upravena a následně potvrzena.


Nabízíme garážová vrata vyrobená nejmodernější technologií v široké škále variant a barevných provedení. V naší nabídce naleznete sekční a rolovací garážová vrata. Nabídneme moderní design, který se hodí právě k Vašemu domu. Přinášíme vyšší komfort pro provoz a bezpečnost Vaší garáže. Můžete si vybrat z mnoha designů v široké řadě barev, nebo dekorů dřeva.


Při parkování můžete zajet přímo před vrata , přičemž strop garáže zůstává volný. Profil vrat RollMatic je vyroben z kvalitního nekorodujícího hliníku a vrata jsou standardně vybavena moderními pohony Hörmann, které jsou pro snadnou údržbu. Jsou určeny pro uzavření prostorů, jako např. Fungují na podobném principu jako venkovní rolety.


Vlastní vrata tvoří různé typy. Je jen na vás, zda se spokojíte se základním provedením, nebo svá vrata dotvoříte třeba nerezovými prvky. Garážová vrata lze stejně jako okna a dveře vyrobit v mnoha barevných provedeních a imitacích dřeva.


Zaměření, doprava a montáž vrat po celé České republice je u nás zdarma.

Vrata vám vyrobíme na míru. Na garážová vrata poskytujeme záruku v délkách 5-let podle materiálu a typu vrat. Panel sekčních vrat se skládá ze dvou vrstev ocelových plechů s výplní z polyuretanové pěny, díky tomu panel ma přerušený tepelný most a sekční vrata mají dobrou tepelnou izolaci. K sekčním garážovým vratům lze dodat také elektrické pohony italské firmy BENINCA.


Elektrické pohony a ovladače pro sekční garážová vrata. Pohony sekčních vrat této značky jsou díky řemenovému provedení tiché, výkonné, bezúdržbové, spolehlivé a patří ke světové špičce. Prodám garážová vrata - elektrická , s dálkovým ovládaním, (š)255cm x(v)205cm, Barva: hnedá, bílá.


Zateplená, nová, nevybalená, záruka.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba