Lepení kamene

Jestliže během práce zašpiníte nářadí nebo dlažbu od lepidla, tak je možno použít speciální čistič kamene, kterým odstraníte zbytky cementových povlaků, například Knauf Steinreiniger. Mrazuvzdorné lepidlo na přírodní kámen. Suchá maltovací směs pro lepení přírodního kamene, keramických obkladů a dlažeb, bazény, sauny, vytápěné podlahy. V případě lepení úzkých spojů se doporučuje použít tekutý tmel, který umožňuje minimalizovat tloušťku a tuhý tmel pro lepení širších spojů. Polyesterový tmel není vhodný pro lepení kamene při venkovní použití, jelikož při poklesu teploty pod 0°C by se tmel mohl oddělit a drolit.


Obkladání z lámeného kamene.

Epoxidový gel Wall systém 2v- kamenný koberec na zvislé plochy - Duration: 3:41. Kamenné koberce a liate podlahy. Vodopropustná pokládka a spárování přírodního kamene a dlažby - Duration: 4:07. Společnost Stavocentrum FPS s. Firma sídlí ve vlastním areálu od rozloze cca 4. SAMOTNÁ APLIKACE KAMENE.


Připravený břidlicový obklad si raději nanečisto vyskládejte na rovnou plochu (např. na zem) a vyzkoušejte si návaznost jednotlivých kusů kamene. Pokud jste spokojeni s Vámi navrženou skladbou, můžete zahájit lepení.

Pokud je součástí obkladové plochy roh, pak vždy raději začněte právě. Trasové l epidlo weberxerm 8nanesené ocelovým hladítkem o minimální velikosti zubů × mm ( doporučujeme systém oboustranného lepení ). U obkládání větších ploch je nutné dodržet dilatační pole stanovená výrobcem obkladových prvků, a to jak u přírodního, tak i umělého kamene. Rovina lepení - při lepení průběžně kontrolujte vodováhou vodorovné i svislé uložení.


Oprava chybného položení - je možná ihned po přilepení. K řezání obkladu používejte nejlépe úhlovou brusku (flexu) s diamantovým kotoučem (je možné použít i pilku na železo v případě sádrových obkladů). Lepení kamenných obkladových pásků na zeď. Beton je nejoblíbenější materiál pro výrobu imitací kamene. Pokud se zásuvka nebo vypínač nachází uprostře použijte vrtačku s diamantovou vrt.


V čem spočívají výhody betonových obkladů? Betonové obklady jsou v současnosti nejvíce žádaným pohledovým materiálem, který kopíruje vzhled kamene. Podklad pro lepení musí být suchý, čistý, zbavený prachu, mastnoty, zbytků nátěrových hmot, musí být soudržný a. PFH – soliodolná spárovací hmota na dlažby z kamene , 25kg.


RKS – flexibilní lepidlo na obklady z kamene , 25kg. Při lepení průběžně kontrolujeme vodorovnost, svislost a případné nerovnosti okamžitě řešíme. Pokud zamažeme pohledovou stranu obkladu lepidlem, ihned nečistotu odstraníme pomocí vlhké houby.


Po zaschnutí je odstraňování velmi obtížné, prakticky.

Kora, nášlapy - šlapáky z kamene a kamenné desky. Velmi vhodné pro lepení a tmelení mramoru a přírodního kamene. PFN - spárovací hmota, 25kg.


Vhodná pro lepení obkladu na obkla specielně však pro lepení dlaždic a obkladů z přírodního „průsvitného“ kamene. Doporučení pro lepení kamenného obkladu na cementovláknité a sádrovláknité desky fermacell.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba