Matrace studena pena

Pena je tvorená bunkami s hrubšou stenou. Vďaka veľkým pórom je dokonale prevzdušnená a lepšie odvádza teplo. Tieto matrace sú ideálne v kombinácii s lenivou penou Viscoline, ktorá zabraňuje preležaninám. Zatímco pod rameny a patami oceníte měkčí zóny, pod bedry je potřeba mít pevnější podklad.


Tyto matrace jsou ideální v kombinaci s línou pěnou, která zabraňuje proleženinám. Její tvrdost se mění podle teploty, při kontaktu s tělem měkne a díky efektu tzv.

Jedná se o velmi trvanlivý a bytelný materiál s velmi dobrou oporou těla. Ortopedická matrace TAMARA HR je velmi oblíbená a žádaná. Tato vysoce luxusní ortopedická matrace je vyrobena ze studené pěny, která je profilována pro lepší odvod vlhkosti. Pěna je tvořena buňkami se silnější stěnou. Díky velkým pórům je dokonale provzdušněna a lépe odvádí teplo.


Náhradná PUR pena do matracov. Kvalitná PUR pena do matracov od 18€. Elastická studená pena vo forme platne rôznych rozmerov skladom.

Běžná cena: Akční cena: Cena do rozměru x 2c37€ 18€ Cena do rozměru 1x 2c54€ 27€ Cena do rozměru 1x 200. Studená HR pena do matracov od 28€. Vysoko elastická pena vo forme platne rôznych rozmerov skladom. Komfortná HR pena určená do matracov a rôzneho čalúneného nábytku.


Táto pena si zachováva vynikajúce ortopedické vlastnosti a vysokú úžitkovú hodnotu po veľmi dlhú dobu. Balík po doručení opatrně rozstřihněte a nechte matraci, aby nabrala zpět svůj objem, cca do hodin je matrace připravena pro použití. Součástí balení je i návod na údržbu matrace. Pokud není uvedeno jinak balení obsahuje anantomick�. Tým je zaistená termoregulácia, čo umocní komfort vášho spánku.


Určená k potažení dle Vašeho výběru. Tato pěna zároveň slouží i na čalounění sedacích souprav. Cena za základní rozměr desky (200x100xcm) je 395- Kč. Ostatní rozměry si vyberte v kolon. Třízónová matrace z tvrdé vysoce kvalitní studené pěny.


Vhodná pro vyšší zatížení. Materiál potahu ALOE VERA prošitý polyesterovým rounem z dutého vlákna. Možnost výběru potahu: Standar Silver, Bambus, Bavlna - vlna.


Luxusní, vysoce kvalitní matrace MONARCHA se vyznačuje svojí výškou, která vyhovuje např.

Jádro tvoří pružinový systém Bonell, síť proti protlačeni pružin, desky z kokosového vlákna a speciálně. Základem matrace je polyuretanová pěna. Na jedné straně matrace je kombinace sedmizónové profilované HR pěny a kokosové vrstvy, která zajišťuje tvrdší povrch. Matrace má tři anatomické zóny. Druhá strana má latexovou vrstvu a profilovanou termoplastickou pěnu VISCO s funkcí tvarové paměti.


Díky této kombinaci tvrdší a měkčí strany. Jádro této vysoce luxusní matrace ANETA se skládá z profilovaných ploten studené pěny a regulačních vložek o různých tuhostech, které podporují dokonalé vnoření těla a ideální oporu páteře. Položek k zobrazení: 6. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky.


MOLMAT (6) Nejlevnější Nejdra�.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba