Soustruzene sloupky

Nabízíme kompletní sortiment komponentů pro zábradlí ze dřeva a nerezi. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Hranaté sloupky dodáváme průřezu čtverce nebo obdélníku, bez nebo s frézováním ozdobných drážek H1-H7. Dřevěné soustružené sloupky.


Soustruzene sloupky

Skříňové nohy, stolové nohy, soustružené úchyty, sloupky jsou výrobky ze smrkového dřeva, zpracovány nejmodernější technologií. Na přání zákazníka je možné použít jiný materiál (buk, dub), nebo jiný rozměr. V těchto případech je třeba počítat s navýšením ceny výrobku. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů Doprava, platba a měna Doprava v období koronaviru.


Schodišťový sloupek - boční kotvení, prutů, EB1-BHP6-2. Soustružený sloupek SS07H. Dále, sloupky do dělících stěn a zábradlí, průchodky pro elektroinstalaci i pro topenářské a vodovodní trubky, zaslepovací krytky, věšáčky, nohy a nožky k nábytku (i v luxusních tvarech zámkového nábytku). Pro vaši zábavu soustružíme kuželky a mnoho dalších nestandartních výrobků. Na speciálním stroji vyrábíme dřevěné soustružené sloupy z lepeného masivního dřeva do délky až 13m.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zaměřovali jsme se na historické objekty. Jednou z prvních investic byl zámek Stračov, který jsme si vybrali jako sídlo a začali rozsáhlou rekonstrukci, která nebyla jednoduchá.


Inzerát Smrkové soustružené sloupky v okrese Klatovy, cena 92Kč, od Boucekna Sbazar. Po domluvě možný osobní převzetí v Klatovech nebo Plzni. Podívejte se na další moje aukce nábytkových komponentů. Bukové U-madlo zábradlí pr.


Zabýváme se soustružením a frézováním dřeva. Pracujeme na českých CNC soustruzích značky SAHOS. Naše výroba je plně automatizována, takže je zaručena kvalita a opakovaná přesnost výroby.


Naše možnosti ve výrobě neustále rozšiřujeme. Cena za kus 90Kč, při odběru všech sloupků cena dohodou. Objednejte si různé dřevěné soustružené díly na e-shopu jiri- vlcek. Hoblované i frézované dřevěné nábytkové díly, úchytky, soustružené lišty, dřevěné sloupky , šprušle, madla v kombinaci s ušlechtilou ocelí nebo jinými materiály vyrábí a dodává český výrobce DIKADESIGN s. Ke schodištím vyrábíme krytky šroubů různých.


Kč bez DPH 15Kč vč. DPH Kód zboží: DSMnožství: Dodání do dnů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kamenné sloupky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Prodám kamenné sloupky , 8ks (klasických, rohové) jsou metrové , 3ks menší-přeražené. Sloupky se vyrábějí lámané, tryskané, štokované a se zaprýsknutými rohy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba