Špaletová okna renovace

Vše proběhlo na skvělé úrovni, vše si po sobě perfektně uklidili a přetřeli i místa kolem oken které se zašpinili při práci. S novými špaletovým okny získáte celou plejádu výhod a předností. Nová špaletová okna s výraznými a lepšími vlastnostmi. S novými a krásnými špaletovými okny získáte dokonalá okna , která v mnohém předčí ta původní. Investujte do koupě nových špaletových oken, vrátí se vám to.


Informujte se o konstrukčních výhodách špaletových oken ještě dnes a objednejte si nová špaletová okna do svého domu. Vyrábějí se okna převážně jednoduchá, zasklená dvojsklem s obvodovým těsněním v různé kvalitě, které často odpovídá i cena. Moderní špaletová okna jsou lepší než plastová okna. Jedná se o lepení prvotřídních dřevěných lamel, kdy při tomto postupu si dřevo zachovává svůj charakteristický vzhled. Získejte cenové nabídky na renovace oken, natěrač a lakýrník.


Naše dřevěná okna vyrábíme z kvalitního dřeva (masiv smrk, borovice, dub, buk), které si sami dodáváme, osvědčeného kování a propracované technologie povrchové úpravy (vysokotlaké stříkání). Vyrobíme jakoukoliv velikost. Dřevěná špaletová okna vyrábíme na nejmodernějších truhlářských strojích. Vhodné nejen pro historické typy dveří.


Renovace probíhá bez stavebních úprav a nepořádku. Jednou z našich zajímavých oblastí, na kterou se specializujeme, je výroba špaletových oken a renovace historických oken. Před nedávnem se na nás obrátil zákazník, který má zájem o kompletní rekonstrukci starého domu. V samém prvopočátku byla špaletová okna usazována do obvodových zdí staveb, a to po jednotlivých segmentech.


Až postupem času došlo ke kompletaci před jejich usazením a finálním zabudováním. Proměnou prošlo i samotné otevírání okenních křídel. Původně se křídla umístěná na vnějším plášti budovy otevírala směrem do venkovního prostoru.


Všude tam, kde chybí těsnění ( špaletová okna , dveře, zdvojená okna ). Pakliže je renovace , či oprava špaletových oken nemožná z důvodu špatného stavu dřeva a shánění použitých je pro Vás náročné, přichází na řadu výroba. Problematická mohou být zejména starší špaletová (dvojitá, kastlová ) okna. Pokud u původních oken zjistíme, že je dřevo. Proto není divu, že se památkáři bouří, když do staré budovy chcete zasadit moderní eurookna.


Eurookna s izolačním dvojsklem. Jsou to převážně historické nebo památkově chráněnné budovy. Některé původní kliky špaletových oken jsou skutečnými řemeslnými skvosty většinou z mosazi, bronzu nebo nerezových niklových a chromových ocelí. Rozhodli jsme se proto, v rámci možností, tyto kliky renovovat a přizpůsobit je moderním mechanizmům okenního kování.


Špaletová okna renovace

Záruka let, dlouhá životnost. Pro jaká okna je renovace vhodná a jaký je postup? Po dobu 2let je to nejobvyklejší konstrukce okna.


Naše rodina je s těmito okny velmi spojena, v podstatě můžeme říci, že jak se po dobu 1let vyvíjelo špaletové okno, tak se vyvíjela i naše rodina. Okna STABIL poskytují nejdelší. Setkáváme se s tím, že si mnoho majitelů starších domů myslí, že stav jejich špaletových oken je dobrý. A že postačí pouze drobná renovace.


Ideální by bylo najít někoho, kdo už má s tímto osobní zkušenosti, tedy s profesionální renovací špaletových oken. Odpověď na otázku, kdy okna. U neotvíravého okna je oprava jednodušší, levnější a účinnější. Celou venkovní část rámu napevno zasklíte optimálně trojsklem podle velikosti okna tak, že do rámu po vyndaných křídlech okno zatmelíte a překryjete dřevěnými lištami, aby bezpečně drželo. Z praxe můžeme říci že cena za provedení základního servisu začíná někde na tisíci Kč za 1m okna.


Konečnou kalkulaci je možné stanovit vždy až po prohlídce na místě a stanovení rozsahu prací. Pro repase a renovace oken využíváme ty nejlepší materiály a technické zázemí. V ceníku jsou uvedeny orientační náklady na příkladovou výměnu špaletového okna včetně souvisejících stavebních prací. V případě novostavby, nebo přání zákazníka se z uvedených prací účtuje pouze montáž nových špaletových (kastlových) dřevěných oken a dveří. Klasická dvojitá deštěná ( špaletová ) okna byla ve své funkci prověřena více než 150-ti roky.


Dobře vyrobené špaletové okno je z pohledu tepelně izolační schopnosti přinejmenším rovnocenné plastovým oknům a eurooknům. Z tohoto důvodu naleznete v naší nabídce kompletní sortiment špaletových oken od úplných replik, až po moderní konstrukce osazené celoobvodovým kováním. PRO STŘEŠNÍ OKNA ZNAČEK VELUX , ROTO, FAKRO A DALŠÍ. MONTÁŽ CHYBĚJÍCÍHO TĚSNĚNÍ – když profukuje mezi rámem a křídlem, zatýká mezi rám a křídlo.


Aplikujeme těsnění lepené nebo zafrézované do drážek.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba