Voskování podlah

Po té se ochranná vrstva vosku nanáší ve dvou až třech vrstvách. Výhodou tohoto povrchového ošetření se nečistoty na podlahovině tolik nezachytávají a zjednoduší se její údržba. Díky voskování podlaha nejen skvěle vypadá, neničí se, ale hlavně se do podlah nezanáší špína. Dobře udržovaná podlaha zkrátka dokáže zlepšit celkový dojem z interiéru. Naše firma má s voskováním podlahových krytin bohaté zkušenosti již let.


Voskování podlah

Vznikne tak jednolitá vrstva, která uzavře její povrch a vyplní mikropóry. Takto ošetřená podlaha je zabezpečená před nadměrným opotřebením, méně se špiní a. Ošetření podlah voskem. Dvousložkovým voskem se vytvoří velmi odolná ošetřující neklouzavá, leská nebo matná vrstva, která zabraňuje vnikání nečistot do struktury podlahy a tím prodlužuje životnost podlahy. Po mytí podlahy je třeba nanést polymerový vosk.


Ten podlahu chrání před nečistotami, snižuje její kluzkost a zlepšuje vzhled podlahy. Vaší objednávky dle Vašich potřeb a přání. Pro dřevěná prkna s přiznanou v-spárou je tento. Díky polymerové vrstvě získá podlaha také vlastnosti proti uklouznutí a mnohem lépe se udržuje v čistotě. Základem procesu je velmi důkladné mechanické očištění podkladu, případné odstranění starých polymerů – strhávačem vosků, neutralizace a. Voskování podlah dřevěných a její výhody.


Voskování podlah

Prudký rozvoj vědy a technologií je v. Impregnace, voskování či protiskluzové nátěry podlah a schodišť Vašich prostor může být úkon na jeden a leckdy i více dnů. Je velice důležité říci, že námi zaslaný a kalkulovaný předběžný počet hodin vychází z našich dlouholetých zkušeností a ve většině případech se nám daří avizované časové rozmezí dodržet. Ukázka vizualizace technického procesu voskování podlah a dlažbových podlah. Tím vznikají mikropóry do kterých se dostává nečistota, která se velmi špatně odstraňuje. Má také velmi dobré protiskluzné vlastnosti.


Struktura dřeva a její přirozený vzhled zůstávají při voskování parket zachovány. Cena voskování je sjednána vždy individuálně. Cena je závislá na rozsahu uklízené plochy a dalších faktorech, které jsou dány konkrétními potřebami zákazníka. Před nástupem svátků se v domech a bytech řešilo voskování podlah.


Voskování podlah

Zapojila se obvykle celá rodina, dospělí museli nejprve vystěhovat celou místnost a následně za pomocí drátků, které se podobaly hrubé drátěnce na nádobí, centimetr po centimetru vydrhli celou plochu podlahy. Po této namáhavé a vyčerpávající práci, se musela podlaha vytřít do čista a do sucha. Po provedení služby se vylepší vzhled povrchu. Objednejte si voskování dřevěných parket. Renovace dřevěné podlahy je činnost, která vyžaduje odborníky.


Naše společnost se zabývá voskováním parket již řadu let a za roky činnosti máme řadu cenných zkušeností. Při běžném užívání se dřevěné podlahy častěji a jednoduše zamažou. Proto na tyto podlahy doporučujeme alespoň jednou ročně provádět povrchovou úpravu. Ovšem nevhodná aplikace, případně použití nevhodného vosku, může způsobit nevzhledný povrch nebo další problémy.


Proto je důležité zvolit si pro údržbu a voskování podlah profesionální úklidovou firmu, která ví, jaké postupy voskování zvolit pro konkrétní druh podlahy nebo povrchu. Při voskování podlah využíváme pouze profesionální čisticí chemii a přístroje. Držíme se přitom osvědčených postupů a našich mnohaletých zkušeností. Díky tomu vám můžeme slíbit, že po naší návštěvě ve vaší firmě či domácnosti bude podlaha zbavena všech nečistot a. Na podlahy můžeme nanést ochranu ve formě vosku.


Po čištění podlah … voskování podlah. Proto to vždy našim zákazníkům doporučujeme. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy.


Voskování podlah

Vosk je bezbarvý a špína na podlaze by zůstala vidět. Po vyčištění podlahy můžeme podlahu vyleštit.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba