Exterierove zaluzie

Budovy, ktoré sú orientované na juh alebo západ počas leta trpia prehrievaním, ktoré nie je nikomu príjemné. Okrem toho, že dom dokážete ochladiť vďaka klimatizácii, existuje aj iný spôsob. Stavbe dodajú špecifický dizajnový rys, ktorý dotvára a často aj vylepšuje jej charakter. Exteriérové žalúzie s plynulou reguláciou zatemnenia. Chránia pred prehriatím a poveternostnými podmienkami.


Exterierove zaluzie

Jednoduché ovládanie, odolnosť, dlhá životnosť. Vyznačujú sa dlhou životnosťou a skvelým tienením. Prezrite si náš sortiment vonkajších žalúzií na Isotra.


Poradenstvo, predaj, montáž a servis. Dlhoročné skúsenosti s realizáciou stoviek úspešných projektov. V ponuke máme vonkajšie žalúzie s lamelami rôznych tvarov a šírok. Presvedčte sa osobne a navštívte nás v prevádzke najbližšej vášmu bydlisku.


Napíšte nám rozmer vaších okien a my Vám obratom zašleme približnú cenovú kalkuláciu. Odborne Vám poradíme pri výbere vhodného typu a technického riešenia. Vonkajšie exteriérové žalúzie Vám prídeme zamerať do troch dní.


Váš e-mail potrebuje Web Shops, s. Sú obľúbeným riešením pre priemyselné a administratívne budovy, alebo polyfunkčné domy, kde pôsobia aj ako výrazný prvok objektu. Preto cenu za exteriérové žalúzie vieme stanoviť až po výbere vhodných žalúzií pre vás, konkrétnej veľkosti a spôsobe ovládania. Zaoberáme sa predajom, montážou a poradenstvom v oblasti tieniacej techniky na Slovensku - exteriérové žalúzie, rolety, markízy a siete proti hmyzu. Chcete mať maximálnu kontrolu nad slnečnými lúčmi a zároveň elegantne dotvoriť vzhľad vašej fasády? Vonkajsšie rolety CLASSIC sú vhodné na montáž na už existujúce a plne využívané domy a budovy.


Exterierove zaluzie

Vonkajšia žalúzia z profilu EXT-5 EXT-50H,vonkajšie žalúzie sa používaju na zatienenie menších plôch. Lamely su v tvare pismena C bez zahnutých okrajov v šírke 50mm,ktoré su vedené v bočných lankách. EXT-má horný profil 40x40mm a EXT-50H má horný profil 56xmm. Výhodou exteriérových žalúzií je možnosť plynule regulovať prirodzené osvetlenie a odrážanie priamych slnečných lúčov.


Táto regulácia sa deje na exteriérovej časti okien (transparentnej časti plášťa budovy), čo má pri správnej regulácii za následok buď rýchle odvetranie nakumulovaného tepla zo slnečného žiarenia smerom do priestoru, alebo uzavretie. Bezplatné zameranie a poradenstvo pri výbere. Montáže dní v týždni. Plus diaľkové alebo automatické ovládanie žalúzií: veterno-slnečný senzor. Veľké okná a veľa denného svetla sú pre mnohých splneným snom… až do prvého horúceho letného dňa.


Exterierove zaluzie

Pred prehriatím interiéru a zbytočným mrhaním peňazí na klimatizáciu dokážu ochrániť rolety aj vonkajšie žalúzie. Využívajú sa tak pre priemyselné a administratívne budovy, ako aj pre rodinné domy a byty. Vďaka moderným postupom výroby a neustálym vývojom tvarov a materiálu ponúkajú významný termoregulačný efekt každej domácnosti, či komerčnej budovy.


Kto by nepoznal žalúzie. Má ich doma takmer každý, napriek tomu o nich určite neviete všetko. Slovo Jalousie označovalo vo Francúzsku okenné mreže.


Exterierove zaluzie

Dnešné žalúzie majú niekoľko ďalších funkcií. Ceník venkovních žaluzií. Poradíme vám pri ich výbere a prinášame aj niekoľko tipov k ich realizácii. Uvádíme zde orientační ceny venkovních žaluzií dle jednotlivých typů. Můžete si tak porovnat cenové rozpětí a vybrat pro Vás nejlepší variantu jak z funkčního, tak z cenového hlediska.


Zabezpečujeme vnútorné a vonkajšie žalúzie rôznych prevedení, rolety, markízy, sieťky proti hmyzu na vaše okná.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi