Protipožární ocelové dveře

Protipožární ocelové dveře

Protipožární dveře otevíravé ocelové. I pro menší budovy a objekty jsme schopni dodat atypické. Vyrábíme a prodáváme dveře dřevěné i ocelové , plné, prosklené i kazetové, protipožární , kouřotěsné, bezpečnostní, zvukotěsné i atypické dveře.


Protipožární ocelové dveře

Atypické protipožární uzávěry. Vážení obchodní partneři a zákazníci, firma Kooperativa v. Z toho lze snadno usoudit, že naše společnost má s výrobou, prodejem i montáží bezpečnostních a protipožárních dveří letité zkušenosti. Našim cílem je nabídnout každému zákazníkovi perfektní výrobek a servis, odpovídající nárokům na bezpečí, komfort a tomu. Požární odolnost: EW DP EI DP1.


Objednejte si vchodové a protipožární dveře on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme vchodové a protipožární dveře k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Ocelové zárubně, kovové dveře , vrata.


Protipožární ocelové dveře

Interiérové protipožární dveře. DVEŘE POŽÁRNĚ ODOLNÉ (DPO) – instalují se tam, kde zákon vyžaduje rozdělení požárních úseků (např. do místnosti s kotlem na tuhá paliva). Můžete je využít i jako bytové dveře – pro zvýšení Vaší bezpečnosti. Konstrukci dveřního křídla tvoří dva korpusy z ocelového plechu, z běžného černého.


Firma Vše pro interiér – APOLO s. Humpolec, který se zabývá výrobou ocelových stavebních elementů a dalších výrobků z oceli. Montáž do stávající zárubně nebo (od min.) do speciální nové zárubně. Typické i atypické rozměry na míru.


Vyrobeny z pozinkovaného plechu a dále je možné je nastříkat práškovou barvou dle vzorníku RAL nebo potáhnout PVC folií v imitaci dřeva. Vnitřní dveře ZK se nedeformují a svým kvalitním povrchem jsou trvanlivé, odolné na skvrny a snadno se tedy čistí. To je zabezpečená kvalita. Hlavní výrobní činností firmy je výroba kompletního uceleného sortimentu ocelových zárubní, které jsou určeny pro zabudování do cihelného zdiva, porobetonových tvárnic, sádrokartonových příček, monolitických nebo ocelových. Tyto protipožární dveře doporučujeme i pro velmi vysokou frekvenci užívání ( např. dveře hotelových hal, obchodních center atd.) Údaje o výrobku: Jednokřídlové a dvoukřídlové ocelové otočné protipožární dveře určené pro osazení do požární typové ocelové zárubně nebo ocelové rámové zárubně.


Jednokřídlový požární uzávěr FRD III jsou ocelové dveře , určeny do vnitřních i obvodových stavebních otvorů pro civilní i průmyslovou výstavbu. Konstrukce je tvořena ocelovým profilem a jádrem z izolačních materiálů. Plášť dveří je tvořen plechem o síle mm. PROTIPOŽÁRNÍ OCELOVÉ DVEŘE protipožární dveře , požární dveře , ocelové dveře , revizní dvířka, výroba, montáž, prodej.


Ocel lépe odolá vandalismu nebo hrubému zacházení. Co se mechanického poškození týče, víc vydrží. Takové dveře se i lépe opravují.


Už let dodává společnost Morávek CZ své výrobky na stavby po celé ČR i do zahraničí. Vyrábíme, dodáváme a montujeme vlastní výplně stavebních otvorů, včetně zárubní, a to z oceli, hliníku a nerezu. Specializujeme se na ocelové protipožární dveře a vrata.


Jsme k dispozici v praco. Tento časový úsek se uvádí v minutách v základní hodnotové stupnici S, 3 4 60.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi