Elektrická pila na ytong

Elektrická pásová píla. Pre ľahké, rýchle, presné a bezpečné rezanie tvárnic Ytong. KÚPTE NA E-SHOPE TERAZ. Náhradný pás k elektrickej pásovej píle.


Ytong ponúka zapožičanie píly na rezanie tvárnic na vašej stavbe. Ušetrí vám nielen čas, ale aj energiu. S dopravením píly na miesto si nemusíte robiť starosti, všetko bude zariadené. Vďaka elektrickému pohonu je tichá, neprodukuje žiadne emisie, preto ju je možné dobre použiť aj na stavbe alebo v dielni. Zajímá vás, jak se zvýší váš řezací výkon, když si místo ruční pily pořídíte elektrickou řetězovou pilu?


LOBSTER 600mm, 33zubů na porobeton (Ruční pily) Hodnocení produktu:. Značkové stavební nářádí Ytong. Nabízíme nářadí od klasických typů až po speciální, vhodná na práci s pórobetonem. Má priamy pohon a automatické vypínanie, motor na striedavý prúd o napätí 2V.


Hmotnosť 1kg, výšku 1cm. Ytong nabízí zapůjčení pásové pily pro řezání tvárnic na vaší stavbě. Uspoří vám nejen čas, ale i energii. Pila elektricka na ytong.


XTline na Ytong 7mm sk17. Tenká a přitom pevná pila s teflonovým povrchem pro řezání tvárnic a příčkovek. Kalené zuby zaručující dlouhý řezný výkon.


Tloušťka pilového listu jen 6mm. Nájdených: produktov. A taktiež sú všetky reťazové píly Bosch vybavené mimoriadne pevným k. Píla elektrická na Tehlu, Ytong.


Lehká konstrukce s nízkou hmotností (kg), pohodlné držení rukojeti a optimální vyváženost zpříjemňují práci. Výkonná elektrická pokosová pila Asist s příkonem 850W a řezným kotoučem 1mm. Je vhodná pro domácí a hobby použití.


Součástí pily je otočný pracovní stůl. Snadno se uchytí k pracovnímu stolu. Stolová, elektrická pila na pórobetonové tvárnice HEBEL, Ytong , Porfix. Predám novú pílku na pórobetón ( porfix, ytong …) českej.


DeWALT DWE3pila Alligator na lehčený beton. Jednoduché zhotovení drážek a. Motor na střídavý proud o napětí 2V. Zháňate Tandémové píly ( pórobetón )? Ponúkame široký sortiment. Ytong , včetně přípravy pro elektroinstalační rozvody. Držadlo má protiskluzovou úpravu.


Vyrobeno z manganové oceli potažené vrstvou teflonu. Pilový plát dlouhý 600mm má řezných zubů včetně z tvrdokovu. Je také vybaven ABS rukojetí, která zajišťuje pohodlí při práci. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Elektrická pila na ytong
Elektrická pila na ytong

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi