Elektrofyzikální vysoušení zdiva

Elektrofyzikální vysoušení zdiva. Trvalé vysušení zdiva bez bourání. Vysoušení zdiva s nízkými provozní náklady. Vysušení zdiva do měsíců.


Je plně elektronický, vyráběn v ČR a osazován plně automatickou linkou a testován. Když se objeví, musí se rychle řešit,jinak přinášejí problémy a rizika pro dům a jeho obyvatele. Nabízíme sanaci zdiva elektrofyzikální metodou s technologií vyráběnou v Německu.


Přístroje na vysoušení zdiva s letou tradicí. Graf různého průběhu vysoušení zdiva v závislosti na stupni vlhkosti a časové ose měsíců. Při vlhkosti, blížící se k objemu vody ve zdivu, je na 1mobsah vody cca 450l.


Nabízíme vysoušení zdiva elektrofyzikální metodou s technologií vyráběnou v Německu. Sanační technologie Aktivní ele. I s tímhle problémem si můžete poradit.


ELEKTROFYZIKÁLNÍ VYSOUŠENÍ ZDIVA BEZ STAVEBNÍCH ZÁSAHŮ. K odvlhčení objektů a vysoušení zdiva se elektroosmóza. Instalujeme nejmodernější německé systémy aktivní elektroosmózy.


Systém pro vysoušení zdiva a odvlhčení objektů je založen na elektro-fyzikálním principu osmózy. Tento systém odstraňuje všechna ztěžující ohraničení pro aplikace aktivní elektroosmózy a výrazně zjednodušuje postup odvlhčování zdiva. Instalací a provozováním příslušného zařízení je dosaženo nejen vysoušení zdiva. Cenově dostupné řešení pro všechny.


Mám hodně starý dům s hodně vlhkými stěnami, protože původní izolace po 1letech už určitě neexistuje. V přírodě totiž voda při stejnosměrném napětí putuje od kladného k zápornému pólu. Technologie elektrické pole ve zdivu převrátí a nasměruje vodu naopak. Bezdrátová elektroosmóza je moderní technologie pro vysoušení a sanaci zdiva pro všechny druhy materiálů.


Průběh vysoušení probíhá bez chemických látek a bez zásahu do statiky budovy. Využívá se tedy zemského magnetismu. Silný minusový magnetický.


Injektáž zdiva patří v současnosti mezi jednu z nejúčinnějších metod sanace a vysoušení zdiva s dlouhotrvajícím efektem. I elektrofyzikální postupy se používají stále častěji, je však třeba počítat s dlouhou dobou vysoušecí fáze. Kromě moderních metod existují i ty tradiční. Sanaci zdiva Vám nabízí firma DryBand CZ s. Jejich principy jsme nastínili v. Využijte elektrofyzikální vysoušení zdiva , které nepotřebuje zásah do zdiva.


Zkouška zapojení bez měřících přístrojů. Elegantní způsob nabízí metoda tzv. Neinvazivní způsoby vysoušení zdiva , Pokud se dnes majitel nemovitosti. Vlhkost zdiva , tedy vzlínající vlhkost, patří mezi nejzákeřnější škůdce staveb bez rozdílu jejich věku.


Profesionální molekulární vysoušení zdiva. Izolujeme a odvlhčujeme nemovitost od vzlínavé vlhkosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi