Elektroosmoza

CO JE AKTIVNI ELEKTROOSMOZA ? Elektroosmóza je zkrácené označení pro elektroosmotický tok. Jedná se o jednu z hybných sil kapilární elektroforézy. Ker si zaslužite boljše pogoje bivanja, izberite drymat. Neslišno odvaja odvečno vlago iz prostorov in preprečuje nastanek zidne plesni.


Enostavnamontaža – brez posebnih posegov v statiko zgradbe – napravo, ki je v velikosti zvezka A enostavno pritrdimo na steno objekta.

ESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ Katedra stavebních hmot Ing. Technologie vysoušení zdiva na elektrofyzikálním principu – aktivní elektroosmóza – vychází z obecně známých fyzikálních jevů, podle kterých elektromagnetické pole ovlivňuje chování vodních roztoků v tom smyslu , že ionty putují podle elektromagnetických siločar k zápornému a kladnému pólu. Zajmujemy się skutecznym osuszaniem i zabezpieczaniem budynków przed wilgocią. Nasza metoda jest bezinwazyjna i bezpieczna dla osuszanego budynku. Mokré fleky na zdech musíme bezpodmínečně řešit.


Vedle mechanických metod a injektážních metod existují ještě tzv. Princip elektrofyzikálních metod odstraňování vlhkosti zdiva spočívá v tom, že se za pomoci elektrického proudu snažíme obrátit (přesměrovat) směr toku molekul vody z vlhkého zdiva mimo budovu. Pouzdano uklanjanje vlage u zidovima pomoću električnih uređaja.

Kontaktirajte nas jer smo Ekskluzivni predstavnik njemačke tvrtke ECODRY za Hrvatsku. Aktivní elektroosmóza je moderní technologie pro vysoušení a sanaci zdiva pro všechny druhy materiálů. OsmoDry slouží k odvlhčení zdiva bez nutnosti stavebního zásahu. Využívá k tomu jev zvaný osmo technologie. Sistem je primeren vsepovso kjer ne želimo posegati v objekt z gradbenimi deli.


Systém pro vysoušení zdiva a odvlhčení objektů je založen na elektro-fyzikálním principu osmózy. Pomocí ve zdivu instalovaných katod a anod je permanentně vytvářeno umělé elektromagnetické pole, které zabraňuje zpětnému vzlínání vlhkosti do konstrukcí objektu. Systémom DryBand možno vysušiť všetky druhy muriva, prírodný kameň, vrátane betónu. Systém je ekologický, bez použitia chemikálií a zároveň šetrný pre murivo, pretože nie sú potrebné žiadne stavebné práce alebo zásahy do konštrukcie objektu a tým je zabezpečená aj statika celej stavby. Nabízíme vysoušení zdiva elektrofyzikální metodou s technologií vyráběnou v Německu.


Přístroje na vysoušení zdiva s letou tradicí. Postopek, zasnovan po principih elektroosmoze, obrne kapilarni tok vode in povzroči, da se začne voda pomikati iz zidov nazaj v zemljo. Pri tem s seboj odnaša tudi različne toksine in. Odvlhčuje ekologicky, je zdravotně nezávadný a nevyužívá stavebního zásahu. Vsaďte na osmo technologii.


Krabica nebola poškodená, otvoril som ju a vybral nový prístroj. Electroosmotic Flow Depiction.

Ako som ho vyberal všimol som si že v nútru niečo hrkoce nejaký šrób alebo čo. Současně je však sanace zdiva jednou z nejnáročnějších disciplín ve stavenbnictví. Sanace zdiva je naše specialita. Spolehněte se na Dryband CZ, s. Jo a uživatel, který sem píše pod jménem , ELEKTROOSMOZA , je z Německa a sám se zabývá odvlhčováním zdiva. Takže reklama pro něj a poškozování českých firem.


Klikněte na jeho linky a dostanete se na jeho německé stránky. Kapilarna vlaga u zidovima stvara problem - riješite ga zauvijek ekološkim uređajem GUARDIAN damp removal. Smjesta zaustavlja podizanje vlage, isušuje zidove i trajno ih štiti od ponovnog podizanja vlage.


Rezultati so vidni že po mesecih delovanja naprave.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi