Epoxidové podlahy do bytu

Kvůli tomuto musel tento typ podlahy splňovat určité požadavky na dostatečné mechanické vlastnosti nebo chemickou odolnost. Liate podlahy , epoxidové , pandomo, betónové, živicové podlahy do domu, bytu , kancelárie či baru. O nás O nás Projektanti Spolupráca Ponuka Galéria Informácie Čas.


Samotná podlaha sa skladá z dvoch komponentov, ktoré po zmiešaní a vyliatí vzájomnou chcemickou reakciou vytvoria hladký a odolný povrch. Epoxidové a polyuretánové podlahy , alebo inak nazývané živicové podlahy boli pôvovodne vyvinuté pre využitie v priemysle. Rozdiel medzi epoxidovou a polyuretánovou liatou podlahou je v ich chemickom zložení a fyzikálnych vlastnostiach.


Liate epoxidové podlahy sa čoraz častejšie uplatňujú aj v obytných priestoroch ako sú byty alebo domy. Realizácia je možná v novostavbách na nový betón alebo v rekonštruovaných objektoch. Ich hlavnou devízou voči ostatným podlahám je rýchlosť vyhotovenia, keďže už na druhý deň po ich usadení po nich môžete chodiť. Je však dôležité dodržať správny.


Princíp plávajúcej podlahy je jednoduchý na realizáciu, keďže sa nelepí, ani neukladá do poteru. Jednotlivé kusy sa o seba fixujú systémom pero – drážka. Laminátové parkety sa skladajú z troch vrstiev.


Najspodnejšia – krycia chráni strednú vrstvu pred vzlínavou vlhkosťou. Stredná vrstva je tvorená drevovláknitou doskou a má nosnú funkciu. Epoxidové podlahy se dělí na lité (samonivelační) a stěrkové (vrstvené). Jejich největší výhodou je bezspárovost.


Vhodné jsou pro podlahy nové i rekonstruované. Nenasiakavé, bezprašné, ľahké na údržbu, hygienicky a zdravotne nezávadné a neobsahujú rozpúšťadlá. Farebné liate podlahy Arturo sú vytvorené tak, aby mali pozitívny dopad na vašu náladu a aktivity. Tieto epoxidové dizajnové podlahy taktiež zvýrazňujú praktický komfort, pocit kvality a bezpečia.


Budete prekvapení, ako dokáže podlaha inšpirovať k hre, objavovaniu, životu aj práci. Rovnako ako pri drevených parketách, pri ťažko namáhaných podlahách alebo v prípade podlahového vykurovania sa odporúča montáž lepením. Nosnú vrstvu tvorí kvalitná lisovaná doska MDF z drevného prachu a pilín. Podlahy sa najčastejšie vyrábajú v štyroch veľkostných formátoch a hrúbkach až. Kvôli tomuto musel tento typ podlahy spĺňať isté požiadavky na dostatočné mechanické vlastnosti, či chemickú odolnosť.


Neslouží jen jako estetická úprava povrchu betonu, ale chrání ho i před působením. Opäť sa stávajú populárnymi prírodné materiály ako drevo, či liate betónové podlahy. Nejde jen tak o ledajaké lité podlahy do interiéru, ale o komplexní řešení včetně možnosti kreativně se vyřádit a přizpůsobit si podlahu ve svém interiéru podle svých představ i. Finální povrch podlahy může být jednobarevný nebo barevně.


Kam se hodí epoxidové podlahy ? Materiál epoxidových podlah je stoprocentně vodotěsný, plně odolný hygienickým prostředkům a je zcela zdravotně nezávadný. Tenhle typ podlah je vhodný hlavně do takových prostor, které jsou zatěžovány , jak chemicky, tak mechanicky – jako například výrobní plochy, sklady, garáže, laboratoře či dílny a podobně. Další ukázka moderní epoxidové podlahy. Dle grafických podkladů od zákazníka jsme vyrobili speciální fototapety na míru a aplikovali je na podlahu vstupního prostoru bytu , obýváku a do koupelny.


Originální design, skvělá údržba a záruka let! Fantazii se meze nekladou a epoxidová podlaha nemusí být pouze v jedné. Podlaha ze dřeva je velmi příjemná na došlap, šetří chodidla i kotníky a je dobrým izolantem, tzn. Príkladom sú epoxidové liate 3D podlahy.


A my vám o nich dnes prezradíme všetko podstatné! Pri vstupe do bežnej miestnosti s dlažbou, laminom alebo linoleom vás podlaha môže zaujať, ba dokonca v prípade krásnych farieb,. Podlaha bývá investicí na celý život, proto se kvalita vyplatí. Podlaha do bytu Výběr nové podlahy vůbec není jednoduchý proces.


S podlahou jste v neustálém kontaktu, musí vám být příjemná na dotek, vhodná do konkrétních prostor, fu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1