Garážová vrata bez bourání

Sekční garážová vrata TRIDO Evo pro rekonstrukce bez bourání i moderní novostavby. Montáž vrat TRIDO Evo trvá jen hodiny! Garážová vrata bez bourání RVS NOVINKA Vrata určená pro montáž do otvoru. Kvalitní hliníkový rám z vysokopevnostního hliníku zaručuje bezpečné osazení vrat v otvoru bez bourání a stavebních uprav otvoru. Pro výměnu garážových vrat za nová bez stavebních úprav a zednických prací.


Pro výměnu starých vrat za sekční vrata bez bourání zárubní a zapravování stěn.

Celá vrata byla osazena v tenké ocelové zárubni. Za dobu životnosti vrat (cca let) bylo znát kroucení plastových lamel, několikrát bylo nutné svářet středový kloub, došlo k deformaci tenkých ocelových ramen nesoucích závaží. Vrata vykazovala již od dob své montáže velký hluk při otevírání.


Renovace umakartového bytového jádra, bez bourání , svépomocí a za zlomek ceny. Umakart je věčný a pokud není jádro vyloženě shnilé vydrží věčnost. V případě Vašeho zájmu o garážová vrata, bránu, či jiný náš produkt nás můžete navštívit v naší vzorkovně kde Vám předvedeme jednotlivé dekory a funkční modely garážových vrat a vjezdových bran Zeus. Provozní doba vzorkovny PO-NE od 7:do 20:po předchozí telefonické domluvě.


A tady se může objevit problém, jelikož běžná sekční vrata se osazují na vnitřní stranu zdi garáže. Tento rozdíl vyžaduje stavební úpravy.

Bourání a odstraňování stávajících zárubní se obvykle neobejde bez esteticky rušivých zásahů. Vyznačují se vysokou kvalitou ,životností a spolehlivostí. Záruka na vrata je let. Vrata SULKO jsou vhodná i do velkých garáží pro dvě a více aut.


Je velmi pohodlné přijet vozem před svou garáž a bez ohledu na počasí (z vyhřátého či klimatizovaného vozu) otevřít vkusně a moderně vyhlížející vrata , aniž bychom museli mrznout, zmoknout, zavát sněhem či naopak prožít šok z teplotního rozdílu mezi klimatizovaným interiérem a parným letním polednem venku. Potřebujete vyměnit stará vrata za nová bez stavebních úprav a zednických prací? Díky nim zvládnete výměnu starých vrat za moderní sekční vrata bez bourání zárubní, čekání na řemeslníky a nákladů spojených se zapravováním stěn.


Vyhnete se tak zapravování zdí, domlouvání zedníků a uklízení nepořádku. Pro rekonstrukce bez bourání jsou určená patentovaná garážová vrata Trido Evo, která lze nainstalovat za tři hodiny a bez náročných. Vstupní bytové dveře bez bourání zárubní. Interiérové dveře – Obložky bez bourání – široký výběr zanaček (výrobců) barev, dřevodekorů dýh a typů.


VIDEO: Výměna garážových vrat bez bourání za hodiny! Výsuvná vrata bez bourání. Více o výsuvných vratech bez bourání. Sekční vrata Trido Evo otevírá elektrický pohon na dálkové ovládání a jsou vhodná pro rekonstrukce bez bourání.


Se špičkovým elektrickým pohonem německého výrobce Sommer tvoří ideální řešení. Plánujete měnit stará garážová vrata za nová a řešíte rozměry? Pokud plánujete pořídit vrata ovládaná dálkově, do zásuvky na zdi garáže se zapojí řídící jednotka, která je s motorkem spojena pouze dvoulinkou s napětím V. Případně lze využít i připojení bezdrátového tlačítka k řídící jednotce.

Vrata pro rekonstrukce bez bourání TRIDO Evo. Vchodové dveře BENEDOOR jsou určené především pro panelové bytové domy s možností osazení do původní zárubně. Chcete vyměnit stará garážová vrata za nová a to bez stavebních úprav a zednických prací? Zvolte sekční vrata EVO. Výměna vrat je bez bourání zárubní a nákladů spojených se zapravováním stěn.


Vrata EVO nezkracují prostor garáže, protože je předsazujeme před původní zárubeň. Ideální vrata pro rekonstrukce bez bourání. Rychlá výměna vrat bez bourání ! Chci vyměnit stará garážová vrata (kridlova plechová) za nová vysouvací. Slyšel jsem že jen Trido nabízí výměnu těchto vrat bez bourání.


Máte někdo s tímto zkušenost ? Děkuji za odpověde poprípade rady jak vybrat abych nenaletel.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi