Prodám porfix

Premium, které jsou na bázi křemičitého písku. Dále nabízím nekompletní palety tvárnic šíře 15 2a 2mm. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů porfix. Prodám nosné překlady nad okna, dveře.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Plus mám spoustu volných palet Ytong 1a 1cm. PORFIX QPOR je komplexní stavební systém, který zahrnuje hladké tvárnice, tvárnice s kapsou, s perodrážkou a kapsou, příčkovky, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní nosníky a vložky, ale i zdicí maltu. Jednoduchost a rychlost stavění. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také sami sebe :o.


Při rychlém jednání sleva. Inzerát Porfix v okrese Rakovník, cena dohodou, od LucieVeckova na Sbazar. Inzerát Příčkovky Porfix 75mmx250x5v okrese Strakonice, cena 28Kč, od Jan Merašický na Sbazar.


PORFIX , zabalené,nové,nepoužité, ruším stavbu haly. V nabídce mám i další nepoužitý materiál ze stavby-střešní krytinu a pod. Možnost zaslání poštou po předchozí platbě na účet (plus poštovné) nebo převzetí osobně v Praze - Vršovicích. Rozměr tvárnice 500x250x250mm.


Tvárnice mají perodrážku (velmi jednoduché zdění). Kus za 5-kč při rychlém jednání sleva. Nejlépe vlastní doprava popř. Děčína jsem schopen dovést.


Nosné překlady porfix - fotogalerie. Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie. R (palet), možno vyložení HR ! Je to prvotřídní Německý výrobek.


Pila je určená pro velké tesařské práce, nebo lze upnout zespoda do stolu a použít jako menší cirkulárku. Prořez pod stolkem je cca 175mm. Motor je třífázový asynchronní, čili odpadá údržba s uhlíky , komu. Platnost tohoto inzerátu již skončila. Další podobné inzeráty: stavební a instalační materiál.


DVOJE STARÉ DŘEVĚNÉ DVEŘE. Nové tvárnice Porfix na bázi křemičitého písku se vyrábějí v provedení hladká (HL) a pero-drážka-kapsa (PDK). Používají se především pro zdění obvodových stěn a jako výplň. Stavebniny Richtarik Nitra – predaj stavebneho materialu v celom sortimente za. Ytong, Porfix – tepelnoizolačné tvárnice,.


Predám PORFIX pórobetónové tvárnice za veľkoobchodné ceny pri doprave na ucelené palety. Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Prodám porfix
Prodám porfix

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi