Stínící žaluzie

Stínící žaluzie

Venkovní žaluzie vytváří optimální prostředí z pohledu světelných a tepelných podmínek. V tradičním pojetí plní venkovní žaluzie stínicí a bezpečnostní funkci, v netradičním pojetí jsou zajímavým architektonickým prvkem administrativních budov a rodinných domů. Je naše provozovna opět otevřena.


Stínící žaluzie

Nově je upravená provozní doba. Vám najdeme řešení na míru. Budějovice ML - ŽALUZIE s. Chytrá Stínící Technika s. Vaše soukromí v bytě, kanceláři apod. Kompletní přehled stínící techniky, poptejte Vaší stínící techniku u nás,. PLISÉ představují velmi zajímavý žaluziový systém.


Vlastní význam cizího slova PLISÉ má poněkud komplikované vysvětlení. Jsme rádi, že jste navštívili naše webové stránky, zabýváme se dodávkou a montáží stínící techniky jak interierové, (horizontální žaluzie , vertikalní žaluzie , textilní roletky, sítě proti hmyzu) tak exterierové (venkovní žaluzie a venkovní rolety). Horizontální žaluzie na plastová okna. Vyměření a montáž zvládnete hravě pomocí video-návodů. Mika - výrobce stínící techniky Proč žaluzie od nás …. Vám může nabídnout naše firma, která působí na trhu již let.


Stínící žaluzie

Nabízíme Vám tři základní druhy žaluzií: horizontální, vertikální a venkovní žaluzie. Stínící techniku jsme původně nabízeli pouze včetně zaměření a montáže. Vybrat si můžete z mnoha barev a materiálů. Každý typ žaluzií se hodí na určitý druh oken a je jen na Vás, kterému typu dáte přednost. Záruční a pozáruční servis.


Zaměřujeme se na servis-opravy. Vyrábíme žaluzie , sítě proti hmyzu, plastové shrnovací dveře. Do našeho sortimentu patří také předokenní rolety, garnýže, záclonové tyče a látkové rolety. A protože se zabýváme také montážemi, všechny výše zmíněné produkty vám nainstalují naši zkušení řemeslníci. Ještě než si objednáte nové žaluzie , musíte je doma správně zaměřit.


Když řešíte stínící techniku společně s novými okny, pak je to jasné a nic zaměřovat nemusíte. Tedy když máte stejného dodavatele oken a stínící techniky. Pojďme se ale podívat, jak se žaluzie zaměřují. Design nejsou pouze klasické interiérové žaluzie.


Nabízíme veškerou stínící techniku pro stavební firmy, obytné domy i pro jednotlivce. Provádíme kompletní servis od konzultace přes zaměření až po samotnou montáž. Dodáme Vám žaluzie na míru, žaluzie do oken, rolety do oken, plisé žaluzie , sítě do oken nebo sítě proti hmyzu, rolety na střešní okna, látkové rolety, plisé do oken na míru a levně. Naše stínící technika je za skvělé ceny. V nabídce máme i rolety Velux.


Objednejte žaluzie a rolety již dnes.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi