Synorex primer s2000 cena

SYNOREX je základní barva s vysokou antikorozní ochranou na železné kovy a litiny pro venkovní i vnitřní použití. Je vhodná pod syntetické a epoxidové nátěrové hmoty. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Odstíny neobsahují sloučeniny olova ani chrómu.


Cena s DPH Cena bez DPH Výrobce. Jen necelá čtvrtina kupní ceny byla prodávajícímu uhrazena po předání akcií a. Najlepšie ceny v regióne, tovar na sklade! NA AKCIOVÉ CENY SA NEVZTAHLÜ DALSIE AKCIE. Základný antikorózny náter pre kovové. Hlavní výrobky: SYNOREX PRIMER S2 LUSONOL S1UNIVERSAL.


Složení: Disperze anorganických pigmentů a plnidel v roztoku modifikované alkydových pryskyřic v organických rozpouštědlech s přísadou sušidla. Běžná cena včetně DPH: 68Kč. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner. Syntetická antikorozní základní barva na kov. REACH) v platném znění BEZPEČNOSTNÍ LIST Standardní věty o nebezpečnosti H2Hořlavá kapalina a páry.


H3Způsobuje vážné podráždění očí. Dál už hledat nemusíte! Popis Balení Vydatnost Odstíny. Dostupnost: skladecena před slevou: 87CZK: cena v e-shop.


Odkazy: bezpečnostní list, technický list Použití: ? Slovenština English Deutsh. Další varianty produktu. Je brousitelná a lze jí použít jako plnící nátěr na dř.


Alkyton (5) COLORLAK (4) Hornbach (11) Více Méně. Lak (6) Penetrační nátěr (14) Více Méně. DUBNA ZNOVU OTEVŘENO PRO VEŘEJNOST. Od tohoto data máme otevřeno pro všechny ve standardní otevírací dobu za zpřísněných hygienických opatření. Děkujeme, že jste nám zacho.


Art e Miss Univerzální akrylátová vodou ředitelná barva měděná g. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Synorex Primer 6ml platné do: 31. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Preizkusite premium račun. Je určená k základným antikoróznym náterom ocele a železa najmä pod syntetické na vzduchu schnúce náterové hmoty.


Odesíláme v pracovní dny, zp. Dřevo na výrobu kytar prodej.

Synorex primer s2000 cena

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi