Vaznikova strecha

Naše představa o spolupráci na výhradní dodávce vazníků, vlastní montáži i dopravě se osvědčila. Firma KarStaK se zabývá výrobou a montáží vazníkových střech, krovů, podlahových nosníků a střešních konstrukcí. Dřevěné vazníky na míru. Strecha z priehradových väzníkov je výhodná hlavne pre úsporu nákladov aj času výstavby.


Takmer klasických krovov vieme plnohodnotne nahradiť väzníkovou strechou vrátane podkrovných riešení či úložných priestorov. Vaša šanca mať kvalitnú strechu z priehradových väzníkov je teda reálna. Portál Vše o střeše je odborný, informační, publicistický a diskusní web o střechách, zejména střešních krytinách.


Smyslem tohoto portálu je poskytnout maximum informací o výhodách i problematických stránkách jednotlivých střešních krytin jak soukromým investorům, tak stavebním společnostem. Pokiaľ však neplánujete využívať priestor krovu ako obytné podkrovie a chcete strechu s miernym sklonom (pod 25°) alebo zložitejším tvarom, je pre Vás pravdepodobne vhodnejší väzníkový krov. Vyrábíme vazníky, dřevěné vazníky a krovy.


Používáme nejmodernější technologie při výrobě a montážích střech. Příhradové vazníky, krovy, střechy Krepl. Přikládáme snímek z návštěvy švýcarského města Luzernu a jeho dominanty - starobylého dřevěného mostu.


Strecha je veľkou investíciou, ktorú naši zákazníci kupujú väčšinou len raz za život a preto kladieme dôraz, aby slúžila bez starostí čo najdlhšie. Drevený krov sme montovali na mieste stavby z mokrého reziva , ktoré bolo narezané na píle z čerstvej guľatiny. Nejstarší výrobce dřevěných příhradových vazníků ve východní Evropě - výroba od r. Styčníkové vazníky, krovy, střechy na klíč. Lisované střešní vazníky nebo příhradové vazníky se čím dál tím častěji používají jako konstrukce střech u novostaveb, ale také u rekonstrukcí.


Tradice, kvalita, zkušenost. Vazníková střecha – Hradec Králové. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Sedlová strecha bola vytvorená dreveným krovom.


Investor požadoval realizovať obytné podlažie s tvarom strechy navrhnutým projektantom. Pôvodná strecha sa odstránila. Zhotovil sa nový drevený trámový strop a železobetónový veniec stiahnutý ťahadlami umiestnenými v strope. Valbová strecha je typ šikmej strechy, ktorá sa od klasickej sedlovej líši tým, že namiesto dvoch zvislých štítov využíva ďalšie dve sklonené plochy, takzvané valby, trojuholníkového tvaru, umiestnené centrálne nad stenami budovy. Ich výška zodpovedá bočným rovinám strechy, uhol sklonu však môže byť rôzny.


Umiestnenie odkvapov je v jednej rovine okolo celého domu. Cenu väzníkov počítame pre každú zákazku osobitne. Cenovú ponuku Vám vypracujeme zdarma. Výsledná cena je ovplyvnená najmä tvarom a rozmermi väzníkov, zaťažením strešnou krytinou a podhľadom, klimatickým zaťažením a inými faktormi. Spoločnosť KON-Truss, s. Od pultovej sa plochá strecha líši nižším, niekedy takmer nebadateľným sklonom, definovaným uhlom maximálne 10°.


Strecha typická pre bytové domy či funkcionalistické stavby má najnižšie tepelné straty a tiež poskytuje plnohodnotný podstrešný priestor. Iba použitie väzníkovej strechy totiž umožní riešiť vnútornú dispozíciu až neskôr, keď už strecha zakryje celý priestor. Zároveň mu voľba krovu z priehradových väzníkov umožnila zjednodušiť stavbu a zhotoviť stropnú a strešnú konštrukciu v jednom celku.


Cenu vazníkové konstrukce ovlivňuje spousta faktorů. Nicméně pro přiblížení a orientaci lze určit tyto orientační cenové relace:. Ale jedno je iste, vaznikova strecha potrebuje len obvodove mury, nieje narocna na hrube nosne priecky a podobne.


Ide o ľahkú strešnú konštrukciu, ktorá nevyžaduje výstavbu. Je to především tvar vazníku, jeho rozpětí a výška (resp. sklon), způsob zakončení u okapu, délka okapního přesahu, místo stavby (klimatické zatížení - sníh, vítr), zatížení stálé (zejména krytinou a podhledem) a osová vzdálenost vazníků. Naše střechy splňují přísná kritéria na těsnění, odolnost a dlouhověkost. Dodáváme je přesně na míru domu, jehož rozměry a materiálové provedení respektují natolik, aby dohromady vznikl funkční celek.


Je veľmi dôležité, aby sa plášť strechy dobre navrhol a správne zrealizoval. Súvrstvie dvojplášťovej či trojplášťovej šikmej strechy je pomerne zložité a hociktorý nenápadný nesprávne navrhnutý alebo nesprávne zrealizovaný detail môže spôsobiť vnikanie vody do konštrukcie, tvorbu tepelných mostov, narušenie tepelnej izolácie či nosnej konštrukcie, jej. Tvar a sklon strechy, strešná krytina a okraj strechy so štítovou hranou a odkvapom najviac ovplyvňujú celkový dojem zo stavebného objektu.


Mali by byť v súlade s jeho funkciou, a preto závisia najmä od pôdorysu, druhu konštrukcie a výšky budovy.

Vaznikova strecha
Vaznikova strecha

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi