Fasády bytových domů

Po provedení vizualizací si představenstvo vybralo variantu dle bodu 2. Přestože bude styl fasády. Fasády moderních domů , bungalovů Kliknutím na obrázek se vám zobrazí fotogalerie s projekty fasád klasických rodinných domů. Nabízíme zateplení bytových domů s pomocí zatepolovacích systémů od výrobců jako Baumit, Caparol, Weber, Stachema.


Zateplení bytových domů. Natíráme fasády na všech typech budov - rodinných, panelákových, historických apod.

Za pomoci žebříků, lešení a montážních plošin případně horolezecké techniky. Před započetím prací zjistíme stav omítky, který musí být soudržný, zbavený mastnot a nečistot, suchý a vyzrálý. Rady a tipy pro prodloužení životnosti fasády bytových domů : V posledních letech se množí výskyt řas a mechů na fasádách a omítkách obytných domů.


Tento jev je zapříčiněn nepříznivými podmínkami, jakými jsou nedostatek slunečního svitu, nadměrná vlhkost či přítomnost zeleně v blízkosti domu. Rekonstrukce bytových domů O výhodách zateplení, s tím spojenými úsporami energií ale také zcela jiné kvalitě bydlení není třeba pochybovat. Ale pozor: Poloviční a kvalitativně nedostatečná opatření jsou horší než vůbec žádná opatření! Ve fotogaleri fasád bytových domů , můžete zhlédnout fasádní obklady Prklex.


Fasády bytových domů dodáváme přesně podle vašich představ a požadavků.

S dotacemi na zateplení rodinných a bytových domů máme zkušenosti od r. Prosím podívejte se na připravená videa, přečtěte si naše dotační info, stáhněte si doporučené dokumenty a mrkněte na naše reference. Jsme firma s největším počtem realizací rodinných domů v regionu a nejlepšími referencemi. Realizujeme kompletní rekonstrukce bytových domů.


Opravy plochých střech. Půdní vestavby a nástavby. Provádíme hydroizolace a zateplení plochých střech. Revitalizujeme historické fasády. Nátěry fasád bytových domů fasádními barvami nejvyšší švýcarské kvality.


Rekonstrukce fasády moderním nátěrovým systémem zajistí, že nebudete řešit opravu fasády po řadu let. Ochrana před mechem a plísněmi, odolnost proti znečištění. Přijedeme k vám zdarma a navrhneme řešení nejlépe v souladu s vašimi potřebami.


Při komplexní revitalizaci panelového bytového domu bylo provedeno zateplení fasády domu a ploché střechy, dále byla provedena netradiční. Vyčištění fasády Čištění mytí nátěr fasád a střech Náchod Trutnov Hradec Králové Pardubice nátěry fasády fasáda střechy střecha. Přeskočit na obsah Menu Zavřeno.


ZOFI fasády se specializují na zateplení fasád zděných nebo panelových bytových domů. Kompletní zateplení a fasády domů - Ing.

Oskar Hmilanský, Ostrava. Naše firma se specializuje na zateplení a fasády domů. Díky této specializaci máme v tomto oboru zateplování velké zkušenosti a řešíme fasády do posledního detailu.


Rádi vám poradíme s vhodnou. Standard „pětačtyřicítky plné cihly je dnes zcela nevyhovující a platí to i pro domy postavené z cihel CDM a bloků CDK. Výsledky naší práce jsou vidět. Jsme menši firma s nízkými náklady, proto dokážeme nabídnout velmi dobrou cenu předevšim majitelum Rodinných a Bytových domů.


Prevence a odstranění graffiti. NÁVRH FASÁDY PŘI ZATEPLENÍ DOMU Chtěl bych Vám poděkovat za velice rychlou pomoc a velmi pružné jednání. VIZUALIZACE FASÁDY BUNGALOVU Děkujeme velmi za vaši práci. Moc nám vaše návrhy pomohly při.


Zaměřujeme se na celkové opravy bytových domů – nová fasáda, střecha, půda, větší balkony, výměna oken a dveří, modernizace otopné soustavy atd. Díky skvěle odvedené práci a zkušenostem z oprav více než 8bytových domů jsme odborníky právem označováni za JEDNIČKU NA TRHU. Jsme prioritně zaměřeni na zateplování bytových jednotek a rodinných domů. Díky veškeré vlastní technice provádíme kvalitně všechny stavební práce od zateplení domů (zateplení fasá zateplování střech aj.) až po stavební práce jako jsou různé zemní práce, výkopové práce, pokládka zámkové dlažby a také zapůjčujeme stavební lešení.


Stvoříme pro vás fotorealistickou vizualizaci exteriéru bytových , rodinných, řadových či komerčních domů. Na základě vámi dodaných dokladů můžeme vizualizaci zasadit i do reálné fotografie a zvýšit tak výmluvnost vizualizace. To vše jak pro soukromý, tak i veřejný sektor.


V případě, že hledáte firmu se zkušenostmi, která opraví starou fasádu vašeho domu, nebo potřebujete zajistit kvalitní fasádu novostavby, pak se na nás obraťte.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi