Řezání vodním paprskem

Nabízíme řezání vodním paprskem technologií Flow téměř jakéhokoliv materiálu přesně, kvalitně a bez tepelného zatížení řezu. Kvalifikovaný personál zajišťuje kvalitní obrobky. Při vlastním řezání nevznikají žádné ekologicky nevhodné zplodiny.


Z odpadní vody se při sedimentaci vyloučí nečistoty. Jako abrazivo se používají netoxické látky, které mohou být recyklovány pro.

Díky technickému pokroku na poli řezání vodním paprskem se stalo řezání vodním paprskem i cenově a termínově příznivější. V současné době provádíme i 3D řezání s eliminací úkosů, což je jeden z nejnovějších trendů u řezání vodním paprskem. Produkty řezané vodním paprskem najdou uplatnění ve strojírenství, stavebnictví, reklamě, elektrotechnice, lehkém průmyslu, nebo například v zařizování interiérů i. Spotřeba vody na řezání je velmi malá (závisí na tlaku a velikosti použité trysky).


Naše specializace je dlažba, obkla kamen. Technologie řezání vodním paprskem využívá v podstatě jednoduchý princip. Potřebujeme tenký paprsek vody o určitém průměru, vysokém tlaku a rychlosti, a tím působíme na řezaný materiál.

Výhody řezání vodním paprskem - Velkou výhodou při řezání vysokotlakým vodním paprskem je řezání bez tepelného ovlivnění řezaného materiálu, tzv. Obráběný díl nevykazuje fyzikální, chemické ani mechanické změny a je následně snadno obrobitelný. Zakoupili jsme řezací stroj FLOW mach 5– řezání vodním paprskem. D pod úhlem až 60° od kolmice, řezání fiber laserem ve 2 ochraňování na CNC ochraňovacím lisu 320t v šířce 3m do síly 12mm, obrábění na CNC frézce, 3D měření certifikovaným.


Princip řezání vodním paprskem. Výsledný vodní paprsek má dostatek energie k efektivnímu řezání všech druhů materiálů. Pohyb řezací trysky je řízen počítačem pro dosažení vysoké tvarové přesnosti a kvality řezu.


3 úkosy CNC TECHNOLOGIE ŘEZÁNÍ A KVALITA POD JEDNOU STŘECHOU. Nabízíme CNC technologii řezání vodním paprskem , která zaručuje velice přesné dělení kovů, kamene, dlažby, obkladů, ale také skla, plastů a jiných měkkých materiálů. Při řezání vodním paprskem se neporu ší ani případná povrchová úprava - leštění, broušení, komaxit.


Víme, že rychlost vyhoto. Zakázky vyřizujeme v krátkých dodacích termínech. Firma Lukáš Sedláček se v oblasti kovoobrábění a kovovýroby pohybuje již několik let a za velmi zajímavé ceny nabízíme řezání různých druhů materiálů vodním paprskem v Kolíně a okolí. JSME VÝROBCE KOMPLETNÍCH SYSTÉMŮ PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM. VYRÁBÍME CNC stroje pro řezání vysokotlakým vodním paprskem ,vysokotlaká čerpadla, odkalovací systémy, vlastní řídicí software, recyklace abraziva.


Stroj na řezání vodním paprskem nám jako výrobci motocyklů přináší revoluci do výroby.

Je mnohem rychlejší než obrábění, rychlejší než ruční výroba a téměř bezúdržbový. Je úžasné, jak cokoliv můžete nakreslit a vyříznout z kusu železa. To je pro nás neocenitelné. Takto vytvořený vodní paprsek má pak dostatek energie, aby dokázal provádět. Dokáže provádět řezy v materiálech s velmi vysokou pevností, dále ve velmi měkkých, křehkých i houževnatých materiálech.


D Laserové zpracování trubek a profilů CNC Děrování plechů Ohýbání plechu Rovnání plechu Laserové řezání plastů Řezání vodním paprskem Povrchové úpravy – lakování Povrchová předúprava – tryskání Výkresová dokumentace Svařování Lisování matic, šroubů, nýtů Montáž. Díky řezání vodním paprskem budou mít řezané díly sametově hladké hrany – není nutné žádné následné opracování. Otestujte náš vodní paprsek. Váš díl, vaše specifikace, náš stroj.


Materiály vhodné k řezání vodním paprskem Touto technologií je možné řezat materiály, které nepoškodí přímý kontakt s vodou. Ethernetový port pro připojení k síti nebo připojení k. Vodní paprsek je schopen řezat širokou škálu materiálů jako jsou. Vysokotlaké zařízení umožňuje stlačit vodu a takto vytvořený vodní paprsek má dostatek energie, aby řezal i velmi pevné materiály s vysokou přesností.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1