Tepelně izolační malta

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Tato vysoce tepelně izolační malta se používá pro zdění všech druhů zdicích prvků, kromě prvků na bázi sádry. Je vhodná pro vnitřní i vnější prostředí. Má velmi vysokou vydatnost, dobré difúzní vlastnosti, je dobře zpracovatelná, hydraulicky tuhnoucí. Na zlepšení tepelné izolace venkovních i vnitřních ploch u novo staveb i starých budov.


Tepelně izolační malta

Průmyslově vyráběná, tepelně izolační , suchá malta na bázi perlitu se speciálním hydraulickým pojivem. Poměr vody se může v závislosti na povětrnostních podmínkách lišit. Nanáší se ručně – systémem vrstvení.


Aplikovat lze i strojně omítacím strojem s vhodným osazením. Malta k lepení pásků Quick-mix DEK-RKS šedá, kg 51Kč. Použití: zdicí malta pro všechny druhy obvyklých zdicích prvků, především pro tepelně izolační cihly a tvarovky.


Není vybráno žádné související zboží! Dopravné zdarma pro objednávky nad 33. Tepelně izolační malta. Model: PR0Dostupnost: Skladem. Cena: 71Kč 46Kč Bez daně: 38Kč.


Omítková směs v praktickém balení, s maximální povolenou tloušťkou nanášené vrstvy až cm. Popis výrobku: Perlit Therm CSI je moderní hydrofobní tepelně izolační sanační štuková omítka, vyráběná na bázi vysoce kvalitního materiálu, hydraulických pojiv a zušlechťovacích příměsí zvyšujících užitkové parametry hotové omítky. Zrno (mm) Spotřeba výpočtová Vydatnost Ceníková cena za MJ.


Zateplení domu a sanace obvodového zdiva bývají někdy nedělitelným faktorem pří zateplení a rekonstrukci domu. Proto jsme pro vás vyvinuli zcela novou řadu tepelně izolačního a sanačního systému s certifikací WTA. Systém CS nejen váš dům zbaví vlhkosti a. Předvolené Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Podle hodnocení. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. HELUZ TREND tepelně izolační zdící a zakládací malta.


Izolační desky Kingspan S izolačními deskami Kingspan získáte pro svůj projekt nejúčinnější tepelný izolant. Naše desky jsou běžně dostupné na stavebním trhu a současně jsou použitelné ve všech myslitelných stavebních aplikacích. Technické údaje tepelněizolační malty pro vnější stěny.


Přednosti malty – zvýšení tepelného odporu zdiva až o , jednoduché a rychlé zdění, velmi dobrá pevnost, ideální. Produkt byl vyvinut pro aplikace, kde je potřeba eliminovat nebo omezit tepelné mosty. Prodám tepelně izolační zakládací maltu od Ytongu. Zbyla nám po stavbě a již ji nevyužijeme.


Hlavní předností této malty je její nízký součinitel tepelné vodivosti, snížení vzniku tepelných mostů ve spárách a zvýšení celkového tepelného odporu zdiva. Lehčený materiál zajišťuje dobré tepelné vlastnosti omítek. Takové omítky slouží jako izolant. Narozdíl od polystyrenu nebo vaty nemají tak dobré tepelné vlastnosti, ale pokud samotné zdivo samo o sobě vykazuje dobré tepelně izolační vlastni. Baumit Termo malta - tepelně izolační malta (20kg) - 40l: 20: 13.


Tepelně izolační malta

Položek na stránku WWW.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi