Garážová vrata součinitel prostupu tepla

Součinitel prostupu tepla oken určuje množství tepelné energie, která prostupuje dveřmi. Vrata průmyslová a garážová sekční ocelová nebo s hliníkovými křídly zateplená. Jedním z nejdůležitějších parametrů z hlediska tepelného komfortu a tepelných ztrát je součinitel prostupu tepla. O co se jedná a proč je tak. Naše sekční garážová vrata mají tichý cho vysokou spolehlivost a dlouhou životnost.


Jsou určena především jako vrata do garáží rodinných domů. DOCO EXS-sekční vrata se svi. Toto konstrukční řešení poskytuje maximum místa v garáži i před ní.


Díky trvale elastickému těsnění, odolnému vůči. Není nutné přizpůsobit otvor pro vrata výrobkům firmy LOMAX. Její výrobní technologie umožňuje vyrobit vrata přímo na míru, a to jak rozměrově, tak i přizpůsobením rozložení kazet. Povinnost dosahovat požadovaných, resp. V kombinaci s celoobvodovým těsněním a kvalitními materiály tak mají sekční garážová vrata LOMAX nejlepší tepelnou izolaci na českém trhu.


Podívejte se, jak vypadají vrata v řezu: Máte-li dům spojený s garáží, nepodceňujte úniky tepla skrz garážová vrata. Kontaktujte nás pro více informací. Tabulka uvádí součinitele prostupu tepla a součinitele spárové průvzdušnosti oken dřevěných, kovových a plastový a dveří. Sekční zateplená garážová vrata HÖRMANN.


V aktuální verzi normy tato tabulka již není uvedena. Tepelně technické parametry sekčních vrat (tj. součinitel prostupu tepla ) cca U=1. Nabízíme i doplňkový sortiment jako je větrací mřížka, prosklená okénka, integrované vstupní dveře apod. Pro izolaci je nutná polyuretanová pěna k vyplnění jednotlivých sekcí, obvodová izolace a přerušení tepelných mostů.


Garážová vrata mají doporučený součinitel ale i ta kvalitní dosahují hodnot 2. Roli hrají i rozměry vrat. Garáž nemá být zcela izolována, musí větrat kvůli výfukovým plynům a vlhkosti z navozeného sněhu na autě. Každá průmyslová vrata mají jinou hmotnost, která je počítána individuálně a přímo na míru se vyrábí i kování a pružinový svazek, který je na hmotnosti vrat závislý.


Vrata jsou utěsněny po celém obvodu rámu. Skrytý spodní profil s gumovým těsněním. Zřejmě nejodolnější a nejspolehlivější vrata na trhu.


Většina komponentů je vyrobena z oceli. Mechanismus tažných pružin. Nastavitelnost chodu vrat. Obecně platí, že čím je hodnota menší, tím udrží okno v interiéru více tepla.


Nabízíme okna a výměny oken, různé druhy vnitřních a vnějších dveří a garážových vrat. Kromě oken všech druhů prodáváme i venkovní rolety, žaluzie a jinou stínící techniku. Nabízíme vjezdová vrata , brány, ploty, pohony, širokou variabilitu všech produktů, nezávazné zaměření a poradíme s nejvhodnějším řešením. Zaručují tak bezkonkurenční vynikající tepelně-izolační vlastnosti srovnatelné se součinitelem prostupu tepla jaký mají vícekomorová okna používaná ve stavebnictví u nízkoenergetických staveb.


Větší rolovací garážová vrata , vrata s integrovanými dveřmi a vrata z masivního dřeva jsou vybavena pružinovými mechanizmy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Castorama pl

Tekutá lepenka zkušenosti