Kotvení skleněného zábradlí

Pro kotvení je potřeba zajistit dostatečně pevnou konstrukci, která unese zátěž skleněného zábradlí. Sklo má pro co nejlepší údržbu vzdálenost od konstrukce mm. Dle požadavků můžeme vyrobit i atypické terče, které se přizpůsobí schodišti. S pomocí terčů realizujeme zábradlí jak na rovných galeriích, tak na šikmých schodištích.


Kotvení moderního skleněného zábradlí do hliníkového profilu je často používané řešení a to převážně na rovných galeriích. Různé druhy profilu nám umožňují kotvit profil jak z horní hrany podlahy, tak z boku podlahy. Při použití na schodišťových ramenech je použití složité až nevhodné. U skleněného zábradlí můžeme sklo podepřít po čtyřech, třech nebo dvou stranách. Dále se sklo kotví bodově nebo se vetkne za spodní stranu do podlahy.


Jedním z rozhodujících faktorů ovlivňující odolnost skla vůči zatížení a povětrnostním vlivům je jeho způsob a kvalita uložení. Každá tabule skla musí být uložená tak, aby byla dostatečně oddělená. Realizace samotných výplní zábradlí a jejich kotvení je s ohledem na bezpečnost nutno.


Bezrámové provedení – lišta. Tento typ kotvení se používá u samonosného skleněného zábradlí. Držák na sklo je určený na uchycení skla zábradlí , které je kotvené z boční strany stěny nebo.


Zhotovíme vlastní návrhy. Nejčastěji používaný systém. Pro danou montáž není třeba z procent mít zajištěné lešení. Tímto systémem lze kotvit do. Provedení celoskleněných zábradlí.


Zábradlí lze instalovat do interiéru i exteriéru. Konkrétní provedení závisí na statickém výpočtu. Kotvení zábradlí má totiž dopad na konstrukční detaily nejen při výměně nášlapných vrstev na podlaze lodžií, ale i na zateplení fasády, kterým se navždy zakrývá boční kotvení zábradlí.


Před provedením zateplení je tedy nutno kotvení staticky zhodnotit a případně navrhnout příslušné úpravy - buď celkovou výměnu zábradlí , nebo pouze staticky účinnou. BALARDO je kompletně novou koncepcí skleněného zábradlí , která umožnila snížit náklady na výrobu i montáž. Systém BALARDO byl ověřen ve zkušebnách a je postaven na zcela nové systémové koncepci.


Z těchto důvodů se tento systém stal zajímavější a ekonomičtější než kterýkoliv systém předtím. Tip Nejprodávanější 23. Bezpečnost zábradlí se odvíjí od jeho stability, proto je nutné věnovat pozornost jeho ukotvení do stěn nebo do těla schodiště.


Většinou jde o zabetonované kotevní desky, na které je potom prvek zábradlí přivařen. V případě skleněného zábradlí se nabízí varianta celoskleněná, nebo v kombinaci s jiným materiálem. První z těchto možností, takzvané samonosné (celoskleněné) zábradlí , může být vetknuté do podlahy, se spodním uchycením, s terčovým uchycením, sevřením mezi dva plechy či uchycením do podesty.


Druhou možností je zkombinovat sklo s jiným materiálem. Umožňují to moderní technologie jeho opracování, díky čemuž může sklo plnit také funkci plnohodnotného a bezpečného zábradlí. Vyrábíme a instalujeme interiérové a venkovní zábradlí ze skla a kovu. Samotné skleněné desky plní. Použití: Bodový úchyt vhodný k instalaci skleněného zábradlí na dřevěné konstrukce v exteriéru (rám balkonových dveří).


Nerezové zábradlí , Nerez-komponenty. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej. Hliníkové a skleněné certifikované, bezúdržbové zábradlí na terasy, balkóny a lodžie, schody a francouzská okna. Systém Balardo byl ověřen ve zkušebnách a je postaven na zcela nové systémové koncepci.


Na zábradlí záruka let.

Kotvení skleněného zábradlí
Kotvení skleněného zábradlí

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi