Prodej starých trámů

Trámy ručně opracované tesařskými mistry starých časů. Historic Building Materials) se zabývá výkupem starých historických dřevěných trámů a podlahových prken získaných ze starých budov a užitných stavení z České Republiky. Výkupem starého dřeva se zabýváme více jak let. Koupíme staré trámy a staré dřevo od firem i soukromých osob.


Serióznost a solidnost je naším hlavním rysem. Výkup starých trámů a starých podlahových prken z demolic.

Doprava a rozebrání trámů zdarma. Vykupujeme staré trámy po celé ČR. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů tramy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Marek Šiba, nákup a prodej starého dřeva. Byl jednou jeden kluk, který vyrůstal v malém domku v horách. Jak šel čas, musel jít za prací do světa, kde nakonec zůstal a později si tam založil rodinu.


Prodej odřezků ze starých trámů ve velikosti a množství dle přání našich zákazníků. Prodáváte staré trámy nebo prkna?

Pošlete nám svou nabídku! Co by měla obsahovat vaše nabídka. Vítejte,než se rozhodnete. Lze použít v interiéru i exteriéru jako falešný přiznaný trám, či roubenku. Fošny jsou vydrásané, čímž krásně vynikla kresba starého dřeva.


Naložení destou zdarma, možnost pom. Vykupované staré trámy mohou být různé kvality. Provádíme kompletní oddřevnění objektů. V případě vytěžení zdravých trámů pod 5mjsou trámy za práci a odvoz (abychom se my vešli do nějaké určité částky vynaložených nákladů). Zabýváme se výkupem starých dřevěných trámů ze zemědělských, průmyslových a jiných staveb.


Výkup a prodej starého dřeva, starých trámů a podlahových desek. Mezi naše služby patří také jejich zpracování tohoto materiálu. Specializujeme se na dřevo z demolic starých budov. Součástí našeho sortimentu jsou také madrie, prkna, nebo dřevěné brikety.


Pomozte dát starému dřevu nový život. AH-BOHEMIA vykupuje staré dřevo - prkna, trámy, podlahy, dřevo z rekonstrukcí a demolic vašich domů a jejich interiérů, rekreačních chalup, ale i zemědělských a průmyslových budov. Staré trámy vykupujeme od různých délek a šířek.


Demontáž na naše náklady.

Prodej starých cihel, prken, tesaných krovů, trámů a různých typů dlažby MACHMANN s. Jsme největší zpracovatelé starého dřeva v Evropě. Zatímco mnozí by v pěti kusech starých trámů dozajista viděli dřevo ke spálení, oni. Vyrábím nábytek ze starých trámů na zakázku. Jmenuji se Marek Mauer a soukromé tesařství jsem založil po pěti letech praxe, kterou jsem získal ve firmě specializující se na rekonstrukce starých krovů.


Výkup palivového dřeva - výkup starých trámů a desek Oblíbené Výkup palivového dřeva - prodejte vaše palivové dřevo, dřevo z demolic, staré trámy, štípaná polínka atd. Zrcadla ze starých trámů. Betonová dlažba imitace DŘEVO dokonale imituje pravé dřevěné trámy, ale má mnohem delší životnost. Dlažbu je možné použít k instalaci v interiéru, ale také na zahradě, terase, u bazénu či kdekoliv jinde v exteriéru. VÝKUP STARÝCH TRÁMŮ ANTIK - staré dřevo.


Naše firma se specializuje zejména na výkup a prodej starých trámů po celé ČR. Samozřejmostí je solidní a rychlé jednání. Vytěžené dřevo také sami srovnáme a změříme.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Kytování oken návod