Rolety předokenní

Předokenní rolety pro zaomítání jsou ideálním řešením pro novostavby a rekonstrukce. Roletový box se zaomítá pod omítku, proto s ním musíte počítat už ve stavebních plánech. Na velikost montážního místa je ale roleta nenáročná.


Pokud stavíte Váš dům z cihel Heluz, pak máte možnost použít originál Heluz roletový překlad. Tento nadokenní nosný překlad slouží pro osazení stínících systémů – rolet, příp.

Jsou i důležitým bezpečnostním prvkem. Nabízíme předokenní rolety , které jsou vhodné do překladů. Klasická předokenní roleta, kterou je možno použít do hotových staveb, je zastoupena modelem Vivera. Model Vivera lze doplnit o integrovanou síť proti hmyzu. PŘEDOKENNÍ A SCREENOVÉ ROLETY Rolety s viditelným boxem, rolety s boxem pro zaomítání, rolety nadokenní pod překla roletové překlady.


Rolety zajišťují tepelnou pohodu, bezpečí a to jsou. PLOTY A BRÁNY Posuvné brány, křídlové brány, ploty a branky.

Při instalaci rolety si sami vyberete na jakou stranu (levou či pravou) chcete ovládací řetízek umístit. Naklápěcí hlava mechanismu rolety Díky pohyblivé hlavě funguje mechanismus řetízku hladce a přizpůsobuje se úhlu vychýlení ovládacího řetízku, který chrání proti prasknutí a zlepšuje celou funkčnost rolety. Jedná se o typ rolet, které jsou namontovány přímo na zeď.


Tento způsob dekorace oken plně nahrazuje závěsy, záclony a dokonce i žaluzie. Jejich hlavním úkolem je zabezpečení zastínění vnitřního prostoru a snížení tepelných ztrát unikajících okny či dveřmi. Na naše předokenní rolety zajišťujeme záruční i pozáruční servis. Nevíte, jaký typ zvolit? Napište nám svoji představu.


Vše s vámi probereme, s výběrem vhodného typu vám poradíme a. Tento díl Svépomocí ŽIVĚ patří instalaci boxů pro před okenní žaluzie nebo rolety. Montáží krok za krokem mě provází specialista Lukáš Schmied ze společnosti SM Produkt, jež. Díky široké nabídce barev a typů lamel se navíc perfektně přizpůsobí i těm. Box 45° venkovní rolety je viditelný, ale způsobů, jak a kam předokenní rolety namontovat je více. Způsob namontování předokenní rolety si můžete zvolit dle vzhledu domu nebo typu oken.


Montáž na fasádu Vám nesníží otvor o navíjecí box, jako je tomu u montáži na okno. Prodloužená záruka na předokenní hliníkové rolety - let!

Předokenní hliníkové rolety jsou ideální stínící prvek kombinující také termoizolační efekt a zároveň slouží jako překážka proti zlodějům. Hliníkové rolety Vivera od firmy Isotra jsou vyráběny z kvalitního Německého systému Alukon. Rolety Vivera mají velký výběr barev lamel a také konstrukce boxu a lišt včetně lakování systémem Decoral s imitací dřeva. Odpadávají proto bourací práce a instalace rolet je čistá a rychlá.


Rolety se vyrábějí přesně na míru a nabízíme Vám širokou škálu variant a barevných provedení, aby sladění s interiérem i exteriérem. Uživatelé také oceňují zvýšenou ochranu proti vloupání v jejich nepřítomnosti. Dodatečná montáž uložení předokenní rolety na okna do viditelného boxu je ideální pokud nemáte možnost zednických úprav, případně je Vaším záměrem ponechat box viditelný za účelem designu. Venkovní zastínění Vybrat stínění Vyberte si z nabídky okenních doplňků předokenní rolety na míru, markýzy, venkovní žaluzie nebo látkové rolety.


Garážová vrata Vybrat vrata Na zakázku vyrobíme rolovací garážová vrata i sekční vrata k vašemu rodinnému domu. Atypické rozměry garáže nás nezastaví.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Castorama pl

Tekutá lepenka zkušenosti