Lamino vzorník barev

Dekory korpusů a dvířek lamino – tento vzorník Vám může posloužit při výběru barvy nebo dekoru korpusů skříněk, ale také při výběru dvířek z DTDL ( lamina ). Ukažte své já pomocí barev s programem KRONOSPAN Express Colour. Vybrat do interiéru ten správný dekor lamina není lehkou záležitostí. Podívejte se na širokou paletu barev a jejich odstínů, v nichž nabízíme lamino dřevo. Vyladíme Váš nábytek na míru! Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant.


Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů. Pokračujte níže kliknutím na logo firmy Kronospan , DDL nebo EGGER. Zadejte RAL, NCS, obecný popis. Pro interiér - v podstatě možno vybírat z celé kolekce Kronospan.


K dispozici jsou již nové vzorkovníky. Povrchově upravená dřevotřísková deska. Světově nejprodávanější vějířovitý vzorník Pantone Formula Guide slouží k inspiraci, komunikaci barev a specifikaci pro tisk.


Použití: Specifikace barev log a značek, marketingové materiály, obaly a tisk přímých barev. LAMINO KRONOSPAN Společnost Kronospan Jihlava je jeden z největších výrobců plošného materiálu pro nábytek i stavbu. Zde si můžete prohlédnout širokou nabídku dekorů pro pracovní desky a lamino Kronospan, a také zde naleznete základní a technické informace o deskách Kronospan. Fyzický vzorník Kronospan a desky k výběru. Vzorník dekorů Podle typu povrchové úpravy u dveří či zárubní (kašír, lamino , 3D fólie, PVC, gravír atd) můžete vybírat z níže uvedených dekorů.


Po kliknutí na konkrétní dekor se zobrazí obrázek ve větším formátu. DEKORY LAMINO EGGER - KOLEKCE ZOOM. KOMPLETNÍ VZORNÍK LAMINO DEKORŮ EGGER.


V detailu naleznete povrchovou strukturu dekoru a dostupnost s deskami Egger. Dekory si také můžete vybírat ze vzorníku Egger v naší prodejně ve Velkém Meziříčí. Všech 2barev RAL CLASSIC ve vějíři.


Je možné zaslat i vzorek jedné fólie se vzorkovníku, bez poštovného. LTD EGGER – vzorník barev. Obrázek je pouze ilustrační. Nábytek pro pohodlí vašeho domova.


Konferenční stolky – v 1. Lamino desky vzornik lamino desky. Kronospan se snaží svým zákazníkům nabízek kompletní sortiment materiálů pro výrobu nábytku s co. Náš vzorník nabízí i lamino desky v moderním stylu vintage, věrné imitace starožitné mědi či tvrdého betonu. A že se jedná o skutečně kvalitní materiály, o tom se můžete přesvědčit na našem studiu u reálného vzorníku lamino desek. Máme k dispozici více jak 4dekorů a barev lamina od firem Egger, Kronospan a Pfleiderer.


Tyto desky jsou v šesti cenových katego. Vzorník barev RAL je celosvětově uznávaný standard pro stupnici barevných odstínů, který se používá především v průmyslové výrobě interiérových či exteriérových nátěrových hmot a stavebnictví obecně. Jeho smyslem je především možnost získání vždy přesně stejného odstínu barvy.


Označení RAL je zkratkou pro ReichsAusschuss für Lieferbedingungen. Byl vytvořen na základě názorů a shody velkého množství pracovníků z oblasti vědy, architektury, psychologie, módního návrhářství.

Lamino vzorník barev
Lamino vzorník barev

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba