Obkladové pásky cihla

Naše obkladové pásky jsou jedinečné originály ručně řezané z nenahraditelné české cihly vyrobené původním způsobem v počátcích minulého století. Lícové cihly, fasádní obkladové pásky. Nabízíme vám obklady z pravé cihly i imitaci cihlových obkladů.


Obkladové pásky cihla

Rádi vám vytvoříme vizualizaci cihlového obkladu nebo vám poradíme s. Jsou vhodné pro obložení fasá stěn, komínů, sloupů, venkovních detailů. Jedná se o ohebné pásky vyrobené z přírodních materiálů (křemičitý písek a drcený mramor). Tyto obkladové pásky díky svým vlastnostem lze použít pro všechny případy. Novinkou jsou v naší nabídce 3D PVC obklady.


Ty jsou oblíbeny pro svou jednoduchou a nenáročnou instalaci a následné praktické vlastnosti. Rozhodli jste se, či se rozhodujete pro lícové cihly či cihelné obkladové pásky. Je to bezesporu rozhodnutí nelehké, uvážlivé, ale přinese vám mnoho výho které jako uživatelé v budoucnu oceníte. Estetická stránka stěn s lícovými cihlami, obkladovými pásky nebo plochy s položenou cihelnou dlažbou jsou nesmírně působivé, ale současně náročné na řemeslné.


Dodavatel kompletního systému pro lícové zdivo: cihly klinker a lícové cihly, obkladové pásky a rohové tvarovky, dlažba klinker, parapetní desky a stříšky na sloupky, kanalizační cihly. Brickland - váš přední dodavatel pro lícové cihly, lícové pásky ( obkladové cihelné pásky ) a cihelné dlažby. V ČR máme vzorkovny, kde si můžete prohlédnout reálné vzorky lícových cihel, lícových pásků a cihelné. Lícovka, lícová cihla vyniká svou odolností a kompaktností, proto ji lze využít jako fasádní materiál, na který už není potřeba nanášet omítku. Ke všem druhům cihlových pásků dodáváme i cihlové rohy v příslušné barvě.


Také se vám líbí cihlový povrch? Vypadá pěkně a navozuje příjemnou atmosféru. Lícová cihla , obkladové pásky na fasádu. Stálobarevnost lícovek v kombinaci s vysokou pevností jsou jasnou volbou pro ty, kteří hledají trvanlivost, bezúdržbovost a dlouhodobost při realizaci. A to nejen na fasádě domu, ale také jako plotovky na plotu či zídce z lícového zdiva.


Cihelná fasáda domu je velmi originální a. Obkladové cihly mají téměř neomezené využití. Používají se nejčastěji na obkládání fasád rodinných domů, plotů, krbů, interiérů atd. Obkladové fasádní pásky mají široké využití zejména při rekonstrukcích, u nových RD a také mohou být finální vrstvou zateplovacího systému fasády. Neomítnuté cihelné zdivo představuje nezaměnitelný stavební prvek s jedinečným architektonickým výrazem v exteriéru i interiéru.


Cihlové obkladové pásky. Stavby z lícového zdiva jsou čím dál víc oblíbené nejen pro svou krásu, rozmanitost barev a formátů cihel, ale hlavně i pro svou životnost a takřka bezúdržbovost fasády. PRIMULA – cihla stvořená pro bungalovy. GALA – moderní spojení cihel. KASTANJEBRUIN – kanadský styl.


Obkladové pásky cihla

LITHIUM – tmavé pohlazení. Svět cihel – obkladové cihly a pásky. Osobní a individuální přístup, kompletní dodávka lícového zdiva včetně odborné montáže. Umělý kámen,cihlové obklady, přírodní kámen,ohebné obklady.


Navštivte náš e-shop,naleznete zde nabídku flexibilních kamenných obkladů ,kamenných obkladů ,přírodního kamene a nařádí pro snadné položení našeho obkladu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba