Vlhké zdivo

Vlhké zdi v domě neznamenají nic dobrého. Situaci je třeba co nejdříve řešit. Vlhkost snižuje životnost stavby a bydlení ve vlhkých prostorech může ohrožovat zdraví. Proč zdi vlhnou a jaké řešení se nabízí? S vlhkým zdivem se pot�.


Jednak pohledem, ale i dotykem dlaně na zeď. Na různých místech na zdi se nejdříve objeví malé flíčky, které se postupem času zvětšují. Vysušování vlhkého zdiva Izolace vlhkého zdiva, sanace, hydroizolace. Nabízíme vysušování a izolace vlhkého zdiva pomocí chrom-niklových desek se zámky. Po celou dobu existence objektu poskytujeme 1 záruku proti vzlínající vlhkosti a vzniku trhlin na odizolovaném zdivu.


Při pohledu na starší objekty se nám často naskýtá charakteristický obrázek. Vlhké mapy a solné výkvěty na omítkách vytvářející abstraktní obrazce ukazují na místa, kde izolace proti zemní vlhkosti přestala již plnit svou funkci a kde se do stavby dostává z. Projevuje se vlhkými mapami na stěnách, solnými výkvěty, nepříjemným zápachem vzduchu, plísněmi, opadáváním omítek, loupáním nátěru zdiva. Příčina: Dešťová voda a trhliny ve fasádě, tepelné mosty.


Vlhké zdivo

Doporučil bych použít zateplovací systém HFR-TS nebo jen samotný termokeramický nátěr ThermoShield. Ten se dokonale postará o poškozenou fasádu trhlinami a udrží zdivo v suchu. Zdivo se nepodřezává, tím je zaručena statika objektu, respektive je vyloučeno sedání zdiva. Jednotlivé desky jsou střiženy doslova zdivu na míru. Desky takto uložené ve zdivu vytvářejí kapilárně nepropustnou a nerezavějící uzávěru proti nežádoucí vzlínající vlhkosti.


Pojďte s námi do světa stavební chemie s firmou Jiří Němec- VLHKÉ ZDIVO 17. Vítáme Vás na našich stránkách. Firma Jiří Němec - vlhké zdivo operuje na českém trhu více jak roků. Sanace vlhkého zdiva je jedna z nejnáročnějších disciplín stavebnictví. V každém městě a obci je řada objektů, které trpí vlhkým zdivem.


Jde prakticky o celou škálu různých staveb, rodinnými domky počínaje, přes nájemní domy, školy, obecní úřady, sklady až po historické památky, jako. Na videu je vidět degradovaná standardní vápenocementová omítka na vlhkém zdivu. Jediná možnost nápravy je osekání omítky, odvlhčení zdiva injektáží a nahoze. Realizujeme izolace vlhkého zdiva podřezáním řetězovou pilou, diamantovým lanem a chemickou injektáží.


Vlastníte starý dům, ale bydlí se Vám v něm špatně. Stěny jsou vlhké , plesnivé, pokryté solnými výkvěty. Všude je cítit vlhkost a plíseň. Jak sanovat vlhké zdivo. Pokud objevíte v místnosti vlhkou zeď, nikdy to nepodceňujte.


Vlhkost nejčastěji bývá v dolním rohu místnosti nebo v rozích, které přímo sousedí s. Tím nejčastějším je působení zemní vzlínající vlhkosti, kondenzace vzdušní vlhkosti, a rovněž vliv povrchové vody. Profesionální molekulární vysoušení zdiva. Izolujeme a odvlhčujeme nemovitost od vzlínavé vlhkosti. Velké množství objektů v České republice má problémy s vlhkostí zdiva. K tomu, abychom tyto stavby ochránili před touto vlhkostí, je nezbytné včasné a správné rozpoznání příčin a jejich úspěšné odstranění.


Jednou z nejčastějších závad je vzlínavá zemní vlhkost. Ta má vliv na životnost a. Zdivo přiitom může mít vysokou vlhkost až. Sanační a odvlhčovací systém oceníte například při rekonstrukcích budov po povodních, jakmile opadne voda. Ideální zateplovací systém na kamenné domy.


Systém umožňuje zateplení vlhkého zdiva také v interiéru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba