Oprava fasády

Potřebujete zjistit, zda oprava či mytí vaší fasády budou dostatečně ošetřeny technikou výškových prací z lana? Zavolejte nám nebo využijte kontaktního formuláře. Můžeme vše předběžně zkonzultovat po telefonu, případně se domluvíme na nezávazné schůzce přímo u vaší fasády.


Investor : BD Milíčova. Rozsah prací : - nová vápenocementová omítka - sanační omítka soklu - nové klempířské konstrukce - fasádní nátěr Baumit silikát Color.

Oprava fasády ve třech krocích. Primalex má vždy řešení. Fasády musí odolávat mnoha nepříznivým vlivům počasí. Působením větru, deště, sněhu či mrazu se na domech objevují prasklinky, které nejsou zpočátku ani viditelné, ale d. How To Form, Pour, And Stamp A Concrete Patio Slab - Duration: 27:12. Rekonstrukce budovy těžní věže a historické fasády 5. Zkorodované klempířské prvky, odfouknutá omítka či pouze silná vrstva prachu a nečistot na fasádě mohou způsobit zatékání dešťové vody a vlhnutí zdiva.


Celková rekonstrukce obvodového pláště bytového domu.

Předmět plnění: - oprava fasády , výměna oken, dveří a střešního pláště - oškrabání stávající omítky a vyškrabání spár zdiva - demontáž stávajících oken a dveří a okenních mříží - osazení nových oken a dveří a jejich zednické začištění, osazení nových vnitřních a vnějších parapetů a osazení repasovaných okenních mříží - bližší. Předmět plnění: - oprava břízolitové omítky, omytí saponátem, nátěr silikonovou barvou 2x včetně penetrace - oprava soklové části: perlinka, stěrka, marmolit - demontáž a výměna všech žlabů, svodů, kolen - demontáž a montáž oplechování parapetů sklobetonových oken, oplechování soklu na jižní straně budovy - atd. I když se ve fasádě, žádná přirozená potrava nevyskytuje, přitahují je i látky, kterými je stavební hmota napuštěna.


Profesionálne čistenie fasá komplexná obnova bytových domov, kvalitné nátery. Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku! Kompletní rekonstrukce bytu Praha.


To znamená, že sa v nej nachádzajú väčšie trhliny, praskliny alebo sa odlupuje jej horný náter. Zateplení panelového domu Baumit Star 100mm I. V takýchto prípadoch žiaľ nie je iné riešenie ako fasádu opraviť, v najhoršom prípade je potrebné investovať do úplne novej fasády. Fakultní nemocnice U svaté Anny v Brně. Dům U zlaté koruny, materiál Minasil. Práce provedena z lešení.


Provedení nové omítky štítu nad „prejzovou“ střechou. Požadována opravu fasády rodinného domu. Jedná se o odpadlé či odfouklé části stávající fasády na cca místech, celková plocha odhadem 2-4m3.


Detailně viz foto v příloze.

Prověřit i další kritická místa fasády. Trhliny so šírkou menšou ako mm prekryjeme špeciálnym penetračným náterom s vláknami a následne pretrieme novou fasádnou farbou. K-Interier Morava , Ostrava, Czech Republic. Již od prvopočátku se zabýváme zakázkovou výrobou nábytku na míru, vybavením. Obnova a oprava starej fasády na polyfunkčnej budove v Bratislave , opravy konštrukcii, podbytkov, zasekanie vedení, povrchová úprava silikátová omietka Baumit.


Bytový dom, Herlianska ul 8-1 Bratislav. Po kompletní rekonstrukci.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi