Renolast 3kg

Renolast 3kg farba na strechy strieborná. Tento odtieň má funkciu odrážať slnečné lúče a tým znižovať teplotu v podkroviach a povalách. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Neohodnotené €1€14. Náhledy barev se mohou zobrazit na každém monitoru v odlišném odstínu v závislosti na jeho nastavení. Doporučujeme odstín porovnat na více monitorech, nebo nám zavolejte. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Asfaltohliníková izolační nátěrová hmota na povrchovou úpravu střešní krytiny, na nátěry zdiva, betonu,dřeva. Ušetríte € s DPH Naša cena s DPH. Tým sa znižuje povrchová teplota natretých plôch, podstrešných a vnútorných priestorov. Používa sa na náter strešných krytín na asfaltovej báze (IPA, Hydrobit…) a plechu,na náter muriva,betónu a pod. Odráža slnečné lúče,čím znižuje teplotu natretých plôch a podstrešných priestorov.


Dispergace pigmentu v pryskyřici a směsi speciálních organických rozpouštědel. Základná vodouriediteľná farba. Použitie: Používa sa ako reflexná izolačná nát. Používa sa ako reflexná izolačná náterová látka na povrchovú úpravu strešnej krytiny na báze bitumenov a plechu, na nátery muriva, betónu, dreva a niektorých plastických látok, kde sa okrem izolačného a konzervačného účinku požaduje i odrážanie slnečných lúčov.


Cena bez DPH: 49Kč. RENOLAST asfaltohliníková nátěrová hmota 3kg. PENETRAN Novochema 3kg , asfaltový penetračný náter.


We have washing machines ranging in capacity sizes from 3kg to 13kg. Larger capacity machines are great for large households and also for washing bulky items like duvets and towels. Renault boasts it is the best performing. Vďaka tomu sa znižuje teplota povrchu. Bez DPH: 117€ Množstvo.


Obľúbený produkt Porovnať produkt. Velké atmosférické zátěži musí odolávat především střechy. Kvalitní nátěr prodlužuje životnost střechy. Neváhajte nás kontaktovať.


Naozaj chcete odobrať tovar z košíku? Nechemické přírodní barvy na vlasy bez amoniaku - nejšetrnější a nejkvalitnější. Tyto zcela přírodní, šetrné a moderní barvy nejsou vhodné pouze pro ženy.


The ship numbers on special livery 737-8s are 3KA- TWA 3KB- Reno 3KC- Aircal 3KG - polished aluminum 3KE- one world These are ship numbers not registration numbers. Ale hej, majú najlacnejší Primalex, kde ušetrím 2€. Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny. Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků.


Tarmac restorer for driveways, car parks, tennis courts and playgrounds. On this section of our website you will find all the materials required to clean, repair, restore and maintain your tarmac or asphalt.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1