Vlnita lepenka

Vlnita lepenka

Je široce využívána především při výrobě kartonových krabic a přepravních kontejnerů. Traduje se, že první zvlňovací stroj vyrobil z upravených. Ako najvýhodnejší spôsob prepravy veľkého počtu tovaru je paletová preprava.


Na paletu sa tovar vždy starostlivo poskladá, aby nebola nestabilná. Vlnitá lepenka a preložky. Jej stabilitu výrazne zvýšime použitím kartónových preložiek.


Lepenka vlnitá je ekologický a 1 recyklovatelný materiál. Zatímco třívrstvá vlnitá lepenka vzniká spojením jednoho vlnitého a dvou rovných papírů, pětivrstvá lepenka je poslepovaná z ještě jedné zvlněné a ploché vrstvy navíc. Právě tato technologie rozhoduje o účelu dalšího využití papírové lepenky. Používá se pro potřeby balení, ochraně výrobků proti poškození, zabraňuje poškození výrobků při přepravě nebo během transportu. Vďaka drážkovaniu sa vlnitá lepenka dokonale prispôsobí tvaru akéhokoľvek produktu.


Vlnita lepenka

Perfektne ho obalí a ochráni pred poškodením počas transportu a manipulácii. Veľmi flexibilná, odolná a pevná, ľahké použitie. Obalový a výplňový materiál s možnosťou opakovaného použitia.


Dvouvrstvá vlnitá lepenka (2VVL) je levný, ale efektivní materiál pro ochranu ploch, balení a prokládání. Umožňuje ručně přizpůsobit obal výrobku. Tato dvouvrstvá vlnitá lepenka lze snadno řezat, ohýbat a modelovat, zároveň je dostatečně tuhá a pevná, dobře odolávává perforaci.


Vďaka vlnkám v lepenke sa tlak rovnomerne rozprestrie a nehrozí otlačenie ani poškriabanie materiálu. Fyzikální vlastnosti rozdílných druhů vlnité lepenky jsou přesně určeny, podle toho, jaké vlastnosti materiálu jsou požadovány. Vyrábí se spojením jedné či více vrstev zvlněného papíru, které se střídavě lepí mezi vrstvy rovného papíru. Nejčastěji se využívá k balení různých druhů výrobků a zboží, např. Mohou ji doplnit klasické barevné papíry, výkresové čtvrtky, dekorační filc, krepový papír a další materiály, které lze vzájemně kombinovat.


K tomu, aby vznikla základní dvouvrstvá lepenka je zapotřebí na rovný papír, který se označuje jako krycí papír, přilepit druhou vrstvu, která je pomocí technologického postupu zvlněná do pravidelných vln. Dvojvrstvová vlnitá lepenka - vlna B sa dodáva v kotúčoch návin 1m,. Charasteristickou črtou je vlnka, ktorá je prilepená k rovnej vrstve. Jedná se o plně recyklovatelný obalový materiál.


Vlnita lepenka

V obalovém průmyslu patří vlnitá lepenka k nejpoužívanějším materiálům (vyrobí se z ní až z celkového množství obalů). Díky vlnkám v lepence se tlak rovnoměrně rozprostře a nehrozí otlačení ani poškrábání materiálu. Dvouvrstvou vlnitou lepenku můžete využít také jako výplňový materiál, podklad pod podlahové krytiny či levný krycí.


Samozřejmě platí, čím kvalitnější materiál (vyšší obsah primární buničiny a nižší obsah recyklátu), tím kvalitnější vlnitá lepenka. Kvalitě papírů ovšem také odpovídá jejich cena, kdy rozdíl může být až 1. Abych byl upřímný, tak u papíru (v rámci konkrétního typu) platí, že čím vyšší plošná hmotnost, tím lepší pevností parametry. Patrí medzi ľahké, ale zároveň aj pevné materiály. Maloobchodní vlnitá lepenka je k dispozici v široké škále kombinací vlny a papíru, které splňují vaše přesné požadavky na balení a hotové balení. Nízká cena lepenkových obalů.


Snadná přizpůsobivost výroby požadavkům zákazníka. Použitých obalů se snadno a levně zbavíte odvozem do sběrných surovin, aniž by jste sebeméně poškodili životní pros. Výrobce: Onduline - stavební materiály, spol. Mimořádně kvalitní střešní a obkladová vlnitá krytina z organických vláken.


Tato vlákna jsou sycena bitumenem a tvarovaná tlakem při vysoké teplotě do tvaru vlnitých desek.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi