Podlaha pryskyřice

Malá ukázka ze školení na podlahové systémy Arturo. Jedná se o umělé pryskyřice , které jsou vhodné do domácností, kanceláří, garáží, zdravotnictví a pod. Lité podlahové systémy (dvou až tří složkové) vytvářejí bezespáré, dekorativní a odolné povrchy. Nátěr, jako je epoxidová pryskyřice na beton, pryskyřicová podlaha na balkóně nebo pryskyřicová podlaha venkovní vás zbaví na mnoho let starostí o údržbu podlahy.


Výhody pryskyřice na podlahu: snadná údržba, dokonalý povrch bez pórů, odolnost proti vodě, nekonečná řada barevného provedení, velmi dlouhá životnost.

Pryskyřice zaručuje naprosté přizpůsobení jakémukoliv prostoru. Je vyvinuta k možnému použití na různorodé povrchy. S její pomocí lze vytvořit různobarevné plochy a ošetření stěn, podlah, stropů, nábytku a mnoho dalšího.


Lité epoxidové podlahy jsou využívány nejčastěji na místa s důrazem kladeným na vysokou mechanickou a chemickou odolnost nebo tam, kde má být podlaha dokonale čistá a tudíž i snadno čistitelná. Pokud chcete přidávat různé dekorativní prvky, jako například dekorativní lupínky, teď nastal jejich čas. Je možno je nasypat přímo na povrch čerstvé pryskyřice.


V našem ateliéru v Praze vytváříme nové vzorky designových podlah, které vás osloví originálním vzhledem i nadstandardní funkčností.

Litá podlaha - ceskenapady. Nejznámější jsou lité podlahy na bázi epoxidových pryskyřic, které se nanášejí na hotovou betonovou podlahu. Protože jsou velmi tenké (do mm), musí být podklad hladký a rovný, nelze je tedy použít jako vyrovnávací vrstvu. Sešívací spony na trhliny v podkladu HOCO sešívací spony.


Ukončovací lišta Gumové těsnění. Tříkomponentní samonivelační epoxidová směs. Vhodná zejména pro větší prostorové objekty - těžítka, zalévání desky stolu např. Epoxidový bezesparý systém na podlahy. Určeno pro domácí zpracování.


Antistatická litá podlaha. Novinky Hrajeme s Vámi narovinu nebo na rovinu? Kamínková podlaha je bez spár a překrytím se omezuje vznik trhlin – časem se nemusíme obávat vzniku nevzhledných dutin a škrábanců. Univerzální použití – mramorové kamenivo zapuštěné do epoxidové pryskyřice je široce využíváno. Kamenný koberec úspěšně nahrazuje keramické obklady a dlažby na podlahách.


Vhodná jako trvanlivá, bezespárová, barevná litá podlaha na cementové, anhydritové, magnezitové podklady a dlažbu do průmyslových hal, dílen a výrobních prostorů. Odolná proti střednímu až silnému namáhání, chemikáliím, proti úderu a nárazu.

Povrchová úprava epoxidové pryskyřice v 3D Dny, kdy byla epoxidová pryskyřice používána pouze pro podlahové nátěry v průmyslových budovách, jsou dávno pryč. Jedná se o inovativní technologie a aplikace, které jsou současně splněny s ohromujícími návrhy. EPOXIDOVÉ PRYSKYŘICE POMOCNÉ MATERIÁLY Proti hmyzu EPOXIDOVÉ PRYSKYŘICE. Licí pryskyřice - odlévací pryskyřice a transparentní pryskyřice je možné barvit k tomu určenými pigmenty (barevná pryskyřice ) - barvení křišťálové pryskyřice.


Nebo lze do licích pryskyřic - transparentní epoxidová pryskyřice vmíchat různé svítící prášky pro fotoluminiscenční efekty. Polymerbetony (plastbetony), Tmelení epoxidovými tmely, Provedení požlábku – fabionu. Jelikož netuším zda by se nivelace napojila, přemíšlím o koupi EPORIP dvousložkové pryskiřice a nalít ji na volné míto k vyplnění. Transparentní licí pryskyřice se používají především pro zalévání a vytváření dekoračních předmětů, dřevených stolů, river table, podlah, 3D efektů, odznaků, světelných těles, zalévání a lepení šperků, výrobu forem, modelů a různých transparentních i barvených výrobků.


Laminátové podlahy se skládají ze tří vrstev – transparentní krycí vrstvy, která brání poškození, dezénové vrstvy, která obsahuje fotku skutečného dřeva a tvoří skutečný vzhled podlahy, a lepenou dřevotřískové desky, která je odolná vůči vlhkosti, tvoří ji zpracovaná dřevěná vlákla a melaminová pryskyřice , která je trvanlivá a stabilní. Podlaha z kamenného koberece má vysokou estetickou úroveň a moderní vzhled. Je praktická, dobře udržovatelná, na jejím povrchu se netvoří kaluže.


LITÁ KAMÍNKOVÁ DAŽBA jsou směsí přírodního kameniva a speciální pryskyřice. Podlaha z pryskyřice nabízí dvoustupňovou možnost renovace: písek na zvolené místo a vložení nové vrstvy pryskyřice , to je skvělé, že? Abyste se vyvarovali klouzání při kontaktu s vodou, ujistěte se, že směs pryskyřice obsahuje asimilované minerály, které znemožní použití protiskluzové pryskyřice. Náklady budou v tomto případě vyšší.


Podlahy jsou nemalou investicí na dlouhý čas. Kritériem výběru by neměla být pouze cena, materiálová skladba, ale také výsledný efekt, užitné vlastnosti, forma údržby, stupeň opotřebení a také ostatní náklady na životní cyklus dané podlahové úpravy. Kalkulátor - Cena lité podlahy, anhydrid cena, ceník, samonivelační stěrka cena, realizace podlah certifikovanými společnostmi.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba