Prosklené zábradlí

Komponenty pro skleněné zábradlí za najlepší ceny. Sloupky, držáky skla, madla. Hranaté a oblé modely, terče. Pro uchycení skla i plechu. Skleněné zábradlí - údržba.


Všechna skleněná zábradlí jsou velmi snadné na údržbu, stačí otřením navlhčeným hadrem.

Pro ochranu zábradlí před nežádoucími otisky prstů existují zvláštní přípravky na bázi nanotechnologie, jimiž je možné povrch skleněného zábradlí pokrýt. Prosklené zábradlí ke schodišti je moderním a stylovým prvkem každého interiéru. Dodávka a instalace zábradlí ke schodišti se skleněnou výplní probíhá ve dvou krocích. V první fázi montáže se osadí schodiště, nebo galerie zábradlím. Po jeho důkladném ukotvení se.


Pokud byste nenašli v našich referencích to co právě hledáte, kontaktujte nás, rádi pro Vás vytvoříme podle Vašich představ, to co právě potřebujete. Pokud se jedná o veřejné prostory, je potřeba brát ohled na zatížení, které je požadováno. V případě skleněného zábradlí.


Moderní zábradlí z vysokopevnostního skla.

Tato fólie zajišťuje i po rozbití zábradlí jeho částečnou celistvost. Navrhneme Vám prosklené zábradlí , které se bude hodit do Vašeho interiéru. Zábradlí navrhneme, vytvoříme a odborně namontujeme. Pokud chcete, aby vaše schodiště plně vyniklo ve vašem interiéru, pak nejlepší volbou je právě skleněná výplň zábradlí , která může být mezi sloupky nebo celoskleněná bez sloupků.


Provedení celoskleněných zábradlí. Nejčastějším řešením jsou schodišťová zábradlí , ale řada zákazníků si nechává vyrobit i skleněná zábradlí k mezipatrům, ochozům a terasám. Konkrétní provedení závisí na statickém výpočtu. Celoskleněné zábradlí přináší do interiéru originalitu a eleganci. Prosklené stěny, zábradlí a dveře Tyto produkty odpovídají plně konkrétnímu požadavku zákazníka.


Jsou různorodé co do materiálu (železo, AL, nerez…) tak do provedení v kombinaci s rolovací mříží, celoprosklenými dveřmi, automatickými dveřmi atd. ALUMISTR nabízí hliníkové zábradlí pro balkóny a lodžie, které vychází z rámového systému AluPlus. Skládá se z hliníkových profilů, jejichž barevné provedení rádi přizpůsobíme požadavkům zákazníka. Postavte si zábradlí s našimi komponenty - sloupky, držáky, madla, kotvění, sklo. Zařizujeme veškerou dodávku, návrh, zaměření a montáž.


Nabízíme Vám velký výběr designových prvků pro moderní inetriér, ale i venkovní prostředí k bazénu, francouzká okna, balkóny, terasy a schodiště. Pokud hledáte design, který bude nejen elegantní ale i desingové, ale také zcela bezpečné a odolné vůči zátěži nebo jiným vnějším faktorů, doporučujeme skleněné zábradlí. Naše společnost se specializuje na prodej prosklených stěn, nerezových úchyt.


Pro výrobu zábradlí na balkon i terasu se používají vždy kruhové nebo hranaté nerezové profily s leštěnou, broušenou nebo kartáčovanou povrchovou úpravou.

Obvyklou volbou jsou kompletně nerezová zábradlí , jejichž výplně tvoří ocelové pruty, vodorovná, nebo svislá lanka. Alternativou je výplň z lepeného bezpečnostního skla nebo kalené sklo s potiskem, čiré. Díky tomu je zábradlí pevné, nedeformuje se a jeho povrchová vrstva splňuje požadavky na bezúdržbovost na dlouhé roky.


Kvalitu provedení našeho zábradlí. Přáním klienta – fotografa bylo z klasického řadového domu vybudovat moderní, prosvětlené bydlení, s elegantním a otevřeným prostorem, ve kterém. Konstrukce hliníkového zábradlí je kvalitní přípravou na dodatečné zasklení balkónu či lodžie pomocí rámových nebo bezrámových systémů. Proto milujeme skleněná zábradlí. S nimi totiž máte podobný pocit.


Vytváří funkční designový prvek pro schodiště, terasy,. Hliníkové zábradlí představuje bezúdržbový systém s dlouhou životností, které vyrábíme na míru dle Vašich požadavků a potřeb.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba