Stěhování cena za km

Pokud víte přibližný termín stěhování , můžete ho zadat v jakémkoliv formátu, třeba za měsíc nebo během dnů. Stěhování , autodoprava z Mělníka do Prahy 6. Při stěhování se účtuje cena za každý ujetý km – Kč. Je jasné, že cena je důležitý faktor.


Při jízdě nad 1km se cena za prostoje snižuje dle vzdálenosti. Na místě navrhne vhodný postup při stěhování a stanoví celkovou smluvní cenu. Ale ať jste již ve stěhování „veteráni“ či nováčci, rádi pomůžeme. Kontaktujte nás, stěhování těžkých břemen vám naceníme individuálně. Rádi vám pomůžeme s rozebráním nábytku, zabalením věcí, či uložením drobných věcí do krabic.


Pokud stěhování bude probíhat v době mezi 22:00-6:je účtován příplatek z ceny. Montáž a demontáž nábytku se počítá dle hodinové sazby 3Kč za každého pracovníka. Minimální cena zakázky s autem je 9Kč. Autobusy Karosa: Základní sazba za km.


Autodoprava Brno – kontejnerová doprava. Nakládka, vykládka MULTICAR, min. V níže položené tabulce naleznete seznam vozidel a ceny za dopravu nebo zemních. Všechny uvedené ceny jsou bez DPH.


Kategorie, Hmotnost, Sazba za km. Nad 5kg stanovujeme ceny individuálně, kontaktujte nás. Jedná se o stěhování kusového nábytku.


Paušál za přistavení vozu NEÚČTUJEME (pouze v případě překročení dojezdové vzdálenosti účtujeme za každý další kilometr 1- Kč). Cenu za montáž nábytku účtujeme jako hodinovou sazbu dle počtu pracovníků. Praha, cena za hodinu nakládky a vykládky). Cena za hodinu práce je 3Kč. V případě zrušení rezervace je záloha nevratná a použije se na náklady s tím spojené.


Každý má jiné nároky, každé stěhování probíhá jinak. Přesnou cenu nejlépe a nejrychleji stanoví odborník, proto nás neváhejte kontaktovat, rádi se Vám budeme věnovat. Při větších vzdálenostech a delší spolupráci lze stanovit cenu individuálně.


Ceny se stanovují individuálně. V rámci Prahy a okolí do km neplatíte navíc za ujeté kilometry. Potřebujete rychle a bezpečně přestěhovat Vaši domácnost. U každé zakázky lze předem stanovit odhadní cena za stěhování. Popřípadě individuální dohoda.


Nabízím přepravu, rozvoz, dopravu nebo stěhování s dodávkou VW Crafter maxi do t soukromým osobám i firmám. Máte zájem nebo potřebujete získat více informací? Přestěhujeme vaše věci, byt, domek, kancelář i firmu a to klidně i do zahraničí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba