Žaluzie bambus

Můžete vybírat z několik barevných variant. Dřevěné žaluzie mají lamely široké nebo mm. Barevných odstínů je dosaženo mořením.


Bambusové rolety pro útulné bydlení ! Lamely jsou uchyceny v plechovém profilu, který je zakryt designovou dřevěnou Garnyží.

Vytahování žaluzie se provádí pomocí ovládacího mechanizmu provázku s aretací, který umožňuje nastavit výšku stažení lamel. Naklápění lamel je zajištěno provázky s hruškou. Markýzy, Žaluzie , Rolety, Sítě proti hmyzu. Venkovní žaluzie - nejoblíbenější typ - termoregulační efekt - hliníkové provedení - klasické i zaomítací - manuální i motorické.


Kč FEXI Roleta Den a noc, Oriental bambus , AA 10 150xcm. Detail produktu Do obchodu. Kč Bamboo Roleta bambusová, hnědá, x.

Napriek tomu, že bambus je materiál vhodný aj do vlhkých priestorov (ako WC, kúpelne, zimné záhrady), je nevyhnutné zabezpečiť dostatočné odvetrávanie týchto priestorov. Snažte sa zabezpečiť udržiavanie stálej vlhkosti a teploty vzduchu a vyvarujte sa vystaveniu žalúzií extrémnym hodnotám týchto veličín alebo ich razantnej zmene. Vysoký obsah křemíku zaručuje pružnost a neobyčejnou tvrdost.


Izrada bambus venecijanera od raznih dezena. Bambu laskosverhot Rullaverhot Verho. Vám vpustí přesně tolik světla, kolik právě potřebujete.


Budete-li si přát, můžeme horní profil, dolní profil i lamely obléci do ladné imitace dřeva. Lamely pro bambusové žaluzie nejsou vyrobeny z masivu, ale jsou podobně jako klasická spárovka spojeny slepením z většího množství dílů. Tímto moderním postupem vzniká tvarově stálá lamela, která se nekroutí a neprohýbá.


Pokud vlastníte plastová okna nebo dřevěná eurookna, pak je vhodným typem žaluzie s krycí lištou EURO 25. Máte-li představu namontovat bambusové žaluzie do stěny nebo do stropu, pak Vaší volbou budou žaluzie Classic s šíří lamely mm nebo žaluzie Classic s šíří lamely mm. Ať už si vyberete jakýkoliv typ, budete jistě spokojeni, jedná se o velmi krásný. Užívejte si tu příjemnou atmosféru, kterou do místnosti přinesou elegantní a lehké bambusové rolety.


Každá bambusová roleta je originální, tak neváhejte! Leha Megaview a Varioline.

Luxusní rakouské žaluzie s průhledem 5cm Interiérové žaluzie Cetta Žaluzie Cetta Economy jsou novou variantou interié. Nabízíme venkovní bambusové rolety, zatemňovací bambusové rolety i bambusové rolety do pergoly , a to v různých velikostech a barevných variantách. K jeho hlavním přednostem patří tvrdost, pružnost a zmíněná odolnost proti vlhkosti. Tvrdost bambusu je při výrobě bambusových lamel navíc zvýšena vysokotlakým lisováním.


Tyto žaluzie jsou vyhledávány především pro svůj přírodní vzhled. Proti dřevěným žaluziím nemají tak silnou lamelu, jsou lehčí a mají menší výšku nábalu (výška stažené žaluzie ). Vhodné i pro velké plochy. Předností je jejich unikátní struktura. Základem je lisovaný bambus , což zajišťuje zvýšenou odolností proti vlhkosti a slunečnímu záření. Horní žaluzie je překrytý lištou.


Horizontální žaluzie představují nejrozšířenější způsob protisluneční ochrany.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba