Sada na chromování nástřikem

Je zde vše, co je třeba pro dodržení na čistotu náročného technologického postupu, na jehož konci je odměnou dokonalý povrch - speciální stříkací pistole s nerezovou cestou a. Je u nás Více firem, které se snaží lecos kopírovat, ale bohužel bez úspěchu, protože i jejich zákazníci se obracejí následně na nás, s jistými problémy, které řešíme za prodejce nekvalitních pistolí a zařízení. Poté nástřikem naneseme černou základovku. Po založení firmy jsme se specializovali výhradně na automobilový průmysl ( chromování nástřikem pro tuning a renovátorské dílny).


Sada na chromování Silver chrom. Nová technologie chromování nástříkem vytváří chromový. Aktivační stříkací pistole Pilot XIII. Dostupnost: Na objednávku. Pro aktivaci povrchu předmětů před c. Nová inovační technologie - systém tzv.


S touto sadou dosáhnete dokonale lesklého a chromového efektu na autě, který navíc zůstane stejný po dlouhou dobu, neboť lak je vys. Chromový vzhled nebyl nikdy autentičtější. Metoda chromování nástřikem je vysoce kvalitní způsob úpravy povrchu daného materiálu: nejde o sprej, ale o chemické sloučeniny obsahující chrom a stříbro. Pracovní postup : Podklad musí být čistý,. Výsledkem je stabilní, hladký a pružný povrch, odolný vůči otěru a počasí.


Výhodou této metody je možnost barevného odstínu dle přání zákazníka. Navic sada pigmentů umožní dokončit chromování barevným dotónováním, to lze dále kombinovat s různými typy laků. Celý systém je na kompaktním vozíku a vyžaduje pouze přívod tlakového vzduchu. Ahoj, nevíte o nějaké firmě která chromuje nástřikem na všechny druhy materiálu?


Ondráš_ Příspěvky: Registrován: led 2. Jiří Tůma - specializujeme se na chromování nástřikem , dále provádíme lakování a renovaci autoveteránů. Najdete nás nedaleko Kladna. Chemické niklování doma návo chemical nickle plating Milujeme Legendy. Unsubscribe from Milujeme Legendy? Popis činnosti: Galvanické chromování plastů, sanitární techniky a jiných materiálů.


Matný a lesklý chrom i ve zlatých odstínech. Výhradní dovozce,prodej zařízení na chromování nástřikem , prodej materiálů na chromování , sady na chromování , prodej, servis,distribuce. Podrobné informace včetně pořizovací ceny najdete na stránkách výrobce.


Dekorativní chromování je jeden z nejefektnějších galvanických procesů jak po stránce vzhledové, tak po stránce fyzikálních vlastností. Dekorativním chromováním je docíleno vysoké korozní odolnosti při současném dosažení kvalitního dekorativního vzhledu. Každá sada obsahuje vše potřebné pro vytvoření chromového vzhledu. Výsledný efekt je mezi stříbrnou a chromovou barvou.


V sortimentu naleznete tuningové spreje, podkladní a finální barvy, barvy na brzdiče a chromové spreje. Jedná se o novou technologii chromování při kterém dosáhnete dokonale zrcadlového chromového efektu, který je možno obarvit do jakéhokoliv barevného odstínu jako je např. Nabízíme chromování nástřikem , lakování a renovace autoveteránů.


CHROMOVÁNÍ NÁSTŘIKEM. Rambo píše: Jedná se o chromování nástřikem. Ale je to pouze dekorativní, není to tak odolné jako klasický chrom. Dneska se to dělá i tady v ČR. Dělá to třeba: MotoKenny A dále něco k tomu je: i-veteran.


Jsi mimo, není to dekorativní, ale plně funkční. Okopírováno : Nechci se Vás nějak. Vítejte na stránkách Bohemia Chrome.


Společnost působí na českém trhu v oblasti povrchových úprav. Nabízíme širokou škálu povrchových úprav různých materiálů, od plastů až po kovy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi