Vertikální žaluzie levně

V nabídce je typů látek v jedinečných kombinacích barev a odstínů, které si najdou svůj prostor v každé místnosti. SYSTEM je univerzální a má široké možnosti montáže. Velkoplošné žaluzie Cse montují na zeď.


Vašich požadavků na rozměry, barvy a funkce. Vážení zákazníci, vítáme Vás na našem webu, který je zaměřen na vertikální žaluzie na míru a vše kolem nich. Vertikální žaluzie ideální pro zastínění velkých i malých ploch, pro bytové i komerční prostory. Na výběr máte standartní lamely žaluzie o šířce 127mm nebo elegantní lamely žaluzie 89mm.


Levín - sestavte si žaluzii, roletu, plissé či sítě dle svých požadavků v pár krocích. Až vaše webové stránky mě zaujali hned na poprvé a žaluzie ceník mě dostal ihne že vy jste ta firma, kterou oslovím. Musím vám pochválit web a zeptat se, ten cením je skutečný?


Jestli ano, rád bych se. Zabýváme se výrobou, prodejem, a montáží veškerých typových horizontálních či vertikálních žaluzií v mnoha barevných odstínech. Hörmann a sušáků do plastových oken.


Montáž a servis, MO, VO: horizontální a vertikální žaluzie , exteriérové a interiérové žaluzie (hliníkové, textilní, PVC i dřevěné). Horizontální a vertikální žaluzie - HOPA PLZEŇ s. Vyberte si z pestré škály pastelových barev – od odstínů přírodních. Vás vítám v našem internetovém obchodě, který je specializován na vertikální žaluzie a související příslušenství.


Ráda Vám pomůžu a zodpovím Vaše dotazy. Dodávané v kompletu: horní hliníkový profil, látky s věšákem, závažím a řetízkem. Jednoduché ovládání šňůrkou a řetízkem.


Nejnižší ceny a nejrychlejší dodání jedině u nás, v největším E - shopu se žaluziemi v České Republice. Výhodou tohoto produktu je hlavně zastínění velkých ploch (max rozměr jedné žaluzie ŠxV = 6m x 4m!) a velmi jednoduchá montáž, kterou zvládne opravdu každý jen s ruční vrtačkou. E-shop žaluzií s vlastními prodejnami a montážemi. Objednejte si u nás žaluzie levně , s garancí dlouhé životnosti a funkčnosti. Nabízíme vám žaluzie levně s celou řadou výhod.


Nejlevnější vertikální žaluzie – látkové lamely 89mm a 127mm, možnost potisku. Levné žaluzie – nejen do plastových a dřevěných oken, nejoblíbenější celostínící žalu. Díky nízkým internetovým cenám nabízíme vám vysoce kvalitní vertikální žaluzie levně , vyrobené přesně na míru podle vašich požadavků. Venkovní žaluzie nebo také předokenní žaluzie jsou nejpoužívanějším exteriérovým stínícím prvkem. Umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení, zachycují přímé sluneční záření a chrání před jeho škodlivými účinky.


Používají se nejenom k zastínění oken moderně pojatých rodinných domů, ale i administrativních či komerčních budov. Celý systém se ovládá pomocí kombinace provázku (zatahování) a řetízku (natáčení lamel). Jelikož je většinou profil vertikální žaluzie bílý, estetika žaluzie je dána barvou a materiálem lamel. Díky širokému výběru materiálů a barev si doladíte prostor přesně podle svého přání a vkusu.


Vybírat můžete ze široké nabídky materiálů a barevných odstínů. Díky antistatické úpravě, barevné a tvarové stálosti vyžadují jen minimální nároky na údržbu. Jejich předností je schopnost zaclonění velkých ploch.


Pracujeme na profesionální úrovni, kterou zajišťují pouze vyučení a vyškolení odborníci. Historie naší firmy sahá až do porevoluční doby, kdy pan Václav Čihák.

Vertikální žaluzie levně
Vertikální žaluzie levně

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi