Oprava ploché střechy

Obvykle se jedná o výměnu poškozených nebo spadlých tašek či hřebenáčů a opravu hydroizolace ploché střechy. Velmi časté jsou také nátěry plechových střech, částečná výměna poškozeného nebo zkorodovaného oplechování, čištění žlabů, oprava střešních lávek, komínů či odfouklé omítky na štítové zdi, čištění starých krovů a jejich sanace atd. Trápí vás stav vaší střechy ? S pomocí tohoto jednoduchého návodu ji hravě zvládnete opravit i sami! I ty nejmodernější podléhají opotřebení. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka.


Získejte cenové nabídky na ploché střechy , střechy. Izolace ploché střechy a oprava střechy - Naše hlavní lokality jsou: Praha, Mělník, Příbram, Beroun, Benešov, a Kladno. Kontaktujte nás – rádi k Vám přijedeme, na místě Vám poradíme a poskytneme podrobné informace, nabídneme nejvhodnější materiály a pracovní postup a samozřejmě vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku zdarma. Pokud se rozhlédneme kolem sebe, zjistíme, že střech, které je potřeba opravit, je opravdu u nás ještě velmi mnoho.


Ploché střechy jsou velmi oblíbené. A to právem, protože nabízejí mnohé výhody: jsou jednodušší při stavbě samotné a později není složité na ně navázat a rozšířit je, jsou lépe využitelné pro přívod denního světla a mají nižší stavební náklady. Jednoplášťové ploché střechy je nutné při rekonstrukci dodatečně tepelně izolovat na horní povrch (původní tepelná izolace je nejčastěji z křemelínových desek či škvárobetonu). Poté se tato vrstva překrývá novou hydroizolací, hrozí zde vašak riziko prošlápnutí (izolační podklad je měkký) a jakýkoli přístup na střechu je v podstatě zamezen.


Renovace ploché střechy z asfaltových pásů krok za krokem. Ne každý majitel objektu, jehož plochá střecha volá po opravě, hodlá využít služeb specializované firmy. Při dodržení bezpečnostních opatření a nezbytných zásad si samozřejmě poradí i sám.


Rozhodující pro konečný výsledek je správný výběr produktu. Hydroizolace, revize a oprava ploché střechy s využitím moderních materiálů a technologií. Nátěry plochých střech z asfaltových pásů (lepenkové střechy ) - vlivem vnějšího prostředí, slunečního záření dochází k mechanickému namáhání krytiny, k tvorbě malých mikrotrhlin, mechů a lišejníků. Tento ochranný hydroizolační nátěr má vysokou účinnost odrazu slunečního záření, tím snižuje teplotu střechy a nedochází k tak velkému namáhání. Dále pak dle typu materiálu na mechanicky kotvené, lepené, celoplošně tavené, přitížené, vegetační atd.


V dnešní době není problém mít na střeše vegetaci a zároveň překrásnou terasu, kterou využíváte k odpočinku po namáhavém pracovním dni. STŘECHY NA KLÍČ - Petr Novotný. Děláme střechy šikmé i ploché. Nabízíme střechu na klíč: kompletní práce klempířské i pokrývačské a tesařské.


Kolik stojí oprava střechy ? V tomto případě není nevyhnutelné renovovat celou střechu (i když to doporučujeme). K poškození plochých střech dochází nejčastěji kvůli použití špatných materiálů či technologie. Mnoho problémů také vzniká špatnou údržbou nebo vstupem na střechu (v případě nepochozí ploché střechy ). Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Následně vrstvy GacoProEco solvent free 4m2. Oprava poškozených plochých střech. Z tohoto důvodu zde bohužel nedokážeme jednoznačně uvést cenu např. Na některých místech byly kotvící prvky uvolněny a lokálně došlo k protržení PVC fólie.


Provádíme izolace a hydroizolace plochých střech.

Oprava ploché střechy
Oprava ploché střechy

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1