Podlahy lité

Podlahy lité

Lité anhydritové a cementové podlahy , betonové podlahy , realizace podlah ověřenými a certifikovanými společnostmi. Realizujeme lité designové podlahy polyuretanové, které jsou UV stabilní. Jsme specialisté na lité podlahy , vylili jsme již přes 10. Přenechte Vaši podlahu profesionálům. Epoxidové podlahy jsou vhodné jak do občanské výstavby tak do průmyslu.


Tyto podlahy jsou bezespáré, hladké a tudíž velice skromné na údržbu. Epoxidové designové podlahy realizujeme v finálních úpravách mat, polomat nebo lesk. Dále co se týče výběru odstínů, používáme. Vytváříme lité podlahy na klíč, provádíme podlahářské práce, pokládáme vinyl, lino i PVC. Od té doby nám realizaci své podlahy svěřilo několik stovek zákazníků.


Po našich podlahách chodí v celé České republice tisíce lidí a jezdí stovky strojů v průmyslových halách a tisíce aut v garážích a logistických areálech. DURAMO jsou materiály pro profesionální použití, vyrobené z vybraných komponentů vysoké kvality, zajišťující maximální spolehlivost realizovaného díla. Pokud ve Vašem bytě potřebujete zhotovit vysoce kvalitní a odolné exkluzivní polymerní podlahy , nejlepším řešením je obrátit se na LUX-FLOOR pro získání široké škály služeb, poradenství v oblasti litých podlah a pro následnou garanční údržbu objektu.


Navíc je ideální pro zalévání podlahového topení. Lité podlahy v bytě – cena je optimální. Anhydritové podlahy jsou pokládány v tekutém stavu, čímž je zajištěno proniknutí směsi do všech míst okolo trubek podlahového topení. Betonové podlahy či lité anhydritové podlahy pokládáme po celé České republice, v domácnostech i komerčních a administrativních budovách. LITÉ PODLAHY - polyuretanové, epoxidové, beton image Firma MMPRAHA Vám nabízí kompletní servis od bezplatné nabídky až po prodej a realizaci Vašeho projektu.


Naši vyškolení pracovníci Vám poradí s výběrem lité podlahy a doporučí nejlepší technologii pro Vás. Anhydritová podlaha je vysoce kvalitní podlahová plocha, která tvoří základ pro ostatní podlahové krytiny. Naše firma se zaměřuje na realizace a. Jedná se o směs dodávanou jak v suchém tak mokrém stavu.


Obrovskou výhodou je rychlá montáž, možnost další zátěže již po druhém dnu od montáže a samonivelační vlastnosti podlahy. V domácnostech zase oceníte bezprašný, hygienický a hypoalergenní povrch , a taktéž jednoduchou instalaci a hladký povrch bez spár. Rádi Vám poskytneme více informací o realizaci lité podlahy.


Neváhejte se na nás obrátit. Specializujeme se jak na nové lité podlahy teraco ( lité podlahy z mramorové drti), tak i na renovace, restaurování a opravy stávajícího teraca. Navrhneme design, poskytneme Vám odborné konzultace v připravovaných projektech a jejich následnou údržbu. UCRETE, lité podlahy vhodné i do potravinářského průmyslu s příslušnými atesty.


Kromě pravidelného mytí podlah je potřeba alespoň jednou do roka podlahy hloubkově vyčistit a natřít ochrannou disperzí. Lité – Epoxidové stěrky Stěrkové a lité podlahy na bázi epoxidových, polyuretanových a metylmetakrylátových pryskyřic se dají aplikovat ve všech prostorách. Epoxidové lité podlahy jsou velmi vhodné v případě podlahového vytápění. Díky nízké tloušce a dokonalému propojení s podkladem mají epoxidové podlahy okamžitou reakci na regulaci tepla a snižují tak teplné stráty způsobené tepelným odporem oproti jiným podlahám.


Na dotyk Vás zaujme velmi příjemný a teplý povrch. Díky jejich vyšší bodové tvrdosti snesou vyšší zatížení, než polyuretanové podlahy. Průmyslové podlahy , AM- PODLAHY, Lité betonové podlahy , drátkobetony, podlahy pro bytovou výstavbu, čerpání stavebních směsí. V oboru průmyslových podlah pracujeme od samého počátku devadesátých let.


Provádíme kompletní dodávky, opravy a rekonstrukce průmyslových podlah a dále pak finální lité podlahy do interiérů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi