Prosklené příčky

Díky tomuto řešení získáte jedinečný nástroj pro přestavbu interiéru během chvilky. Přestavitelné prosklené příčky s jednoduchou možností libovolné přestavby. Navíc oplývá vynikajícím designovým zpracováním, které dokonale obohatí. Nabízíme příčky rámové, bezrámové, prosklené příčky i plné, posuvné stěny a nejnověji také interaktivní stěny.


Design příček vyhovuje nejnáročnějším požadavkům na estetiku, praktičnost a akustiku.

Dvojité prosklené příčky , které zajistí více soukromí při zachování transparentnosti. Zaoblené prosklené příčky. Počátkem letošního roku jsme se podíleli na dokončení nových kanceláří Phillip Morris v Praze na Karláku.


Barevné interiéry kanceláří 24i. Další velmi žádanou variantou je pískování, polep fólií nebo digitální potisk skla. Základní zaměřením je kompletní dodávka prosklených a plných příček.


Modulové interiérové prosklené systémy jsou často navrhovány za účelem oddělení prostor při zachování vizuelní komunikace mezi zaměstnanci. Kancelářské prostory mohou být řešeny a vybaveny těmito systémy různě.

Stavební práce, rekonstrukce interiérů, prosklené příčky. NÁŠ TIP: Posuvné dveře či prosklené stěny promění vzhled vašeho bytu k nepoznání. Naši specialisté vám poradí s výběrem i atypickým řešením podle vašich představ.


Hledáte prosklené příčky , které snadno barevně sladíte se zbytkem interiéru? Vyberte si z barevné škály produktu ELEMENT od VERTI a užívejte si soukromí. Pokud vás zaujala možnost využití celoskleněné stěny jako moderního předělu místností, pak je nejprve třeba si ujasnit, zda budete preferovat variantu fixní příčky jako dělicí stěny, nebo dáte přednost celoskleněné stěně s vestavěnými skleněnými dveřmi. Skleněná stěna - možnosti instalace. Uvažujete o instalaci interiérových příček?


Firma Verti nabízí přestavitelné příčky s rámem i bez něj. Vytvořte si soukromou oázu uprostřed rušné kanceláře. Linder Life prosklené příčky jsou k dispozici také ve variantách jako požárně dělící konstrukce. Hliníkové systémy ALUMISTR lze uplatnit všude tam, kde existuje požadavek na oddělení či ohrazení daného prostoru.


Ve výrobě používáme odolné moderní materiály té nejvyšší kvality. Vnitřní stěny a příčky. Výrobky pro stavby a jejich vybavení.


Jsou novým estetickým prvkem, který zvyšuje standart Vašeho bydlení a udržuje bližší kontakt s přírodou. Nelze opominout také estetický přínos k celkovému vzhledu Vašeho objektu.

Konstrukčně jsou řešeny na bázi euro oken, takže Vám můžeme prosklené stěny dodat v různém tvaru i rozměru. Naše sklenářství z Prahy - ACERA SKLO s. Jednou prosklené příčky FLEXIglass SLIM. Systémová bezrámová příčka FLEXIglass SLIM jednou prosklená slouží především jako optické rozdělení prostoru.


Lehkost této konstrukce a čisté linie zaujmou svým jednoduchým, ale přímočarým designem. Sklo je usazeno do U profilu. Jednotlivé vertikální spáry jsou spojeny.


Dvojité zasklení příček SILENCE zajišťuje ještě větší soukromí při jednáních a zároveň působí jako velmi estetický prvek v interiéru kanceláří. Výhodou příček SILENCE je možnost použití vertikálních, tak.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1