Stresni svetliky

Získejte bodové či pásové střešní světlíky od předních světových výrobců. Dodáváme rovněž podlahové krytiny pro středně a vysoce namáhané objekty. S projektováním, montáží a rekonstrukcí světlíků pro různé druhy objektů máme bohaté zkušenosti.


Vyberte si pásové, obloukové nebo sedlové světlíky. Důležitým prosvětlovacím prvkem průmyslových objektů slouží střešní světlík. V oblasti prosvětlovacích systémů vyhovíme všem požadavkům našeho zákazníka. K nejdůležitějším funkcím, které světlíky poskytují, patří osvětlení, odvětrávání a funkce tepelně-izolační. Provádíme také úpravy výstupů na střešní terasy.


Bodové střešní světlíky Skylux do plochých střech osvětlí přirozeně a levně každou budovu. Nejoblíbenější variantu představují klasické kupolové světlíky. Zastřešení bazénů Poolor s. Zajímají Vás fotovoltaické systémy? Denní světlo a střešní světlíky Díky světlíkům je sv. V minulosti se takřka výhradně používal pouze jeden druh střešního světlíku a to světlík s ocelovou kostrou do tvaru A tvořenou tzv.


V případě, že střešní světlíky jsou ve velmi dobrém stavu a oprava nebude nutná dříve než za let, je ekonomicky i technicky nejvýhodnějším řešením pro zateplení světlíků instalace polykarbonátové výplně do podhledu. Sortiment s rychlým dodání! Pomůžeme vám s propagací na internetu.


Do těchto světlíků lze instalovat otvíravé části pro denní větrání, (tzv. větrací křídla) které odvětrávají prostory pod nimi. FAKRO je celosvětově známá a oblíbená značka. Jsme tradičním českým, inovativním výrobcem prosvětlovacích prvků do plochých střech.


Naším posláním je pracovat na vývoji, technickém zázemí a inovativním myšlení, které nám dává možnost uvádět na trh nová a průmyslově chráněná technická řešení. Prevádzka a fakturačná adresa: Zenit SK s. Zimní zahrady, střešní světlíky, zastřešení bazénů za bezkonkurenční ceny vás zaujme. Rychlá a kvalitní práce uspokojí u ty náročné z vás. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Alfa Roof je systém polykarbonátových panelů používaných jako světlíky v průmyslových, skladových a hospodářských budovách. Alfa Roof má široké použití, lze je využít jako podélný střešní světlík nebo jak průhledná střešní krytina. Ukaž na mapě Prezentace firmy: Střechy Vaníček spol.


Hlavní aktivitou firmy Alluplex,s. Světlíky mohou být dodány s otvíravými křídly vč. Dodáváme a montujeme střešní světlíky - pásové obloukové, sedlové a bodové světlíky, pevné i otvíravé, včetně RWA zařízení.


Vyrábíme a dodáváme střešní světlíky, sedlové střešní světlíky, bodové střešní světlíky, pásové střešní světlíky, shedové střešní světlíky, zařízení pro odvod kouře a tepla, systémy pro požární odvětrání přirozené a nucené, samočinné odvětrávací zařízení, ZOKT, SOZ, OTK. U starších bytových domů provádíme kompletní výměnu světlíků ve společných prostorách. Nové střešní světlíky a světlovody do plochých střech. Nejúčinnější opatření pro snížení tepelných ztrát – izolace střešních světlíků. Od svého založení vyrábí kvalitní a certifikované střešní světlíky a kopule, včetně příslušenství (manžety, systémy pro automatické a manuální otevírání střešník světlíků).


Neváhejte a zeptejte se.

Stresni svetliky
Stresni svetliky

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1