Svítící autodráha

Svítící autodráha

Autodráha a svítící autíčko. Možnost si vytvarovat dráhu dle vlastní fantazie. Autíčko při jízdě svítí. Tato autodráha bude skvělým dárkem pro všechny malé nadšence rychlých kol.


Svítící autodráha

MAGIC Tracks, svítící autodráha díly na rozšíření - plochá dráha ks. Magic Tracks má zvednuté boční st. Svítící autodráha MAXI RACE Neonová závodní dráha svítící ve tmě. Flexibilní díly se jednoduše spojí do různých barevných kombinací a umožňují měnit tvar a design dráhy.


Na rozdíl od tradičních autodráh nemá díky unikátnímu systému spojování předem daný tvar a je tedy možné vytvořit jakýkoliv vlastní okruh. Prodáváme také Carrera autodráhy. Provádíme také 3D tisk náhradních dílů na retro-autodráhy.


Svítící autodráha

V naší nabídce najdete autodráhy pro nejmenší děti CARRERA GO! CARRERA 1:3 CARRERA 1:a nechybí ani technologicky vyspělé autodráhy CARRERA DIGITAL. Samozřejmostí je široký sortiment aut, náhradních dílů, traťových dílů a příslušenství k. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Auta, let, : 4 3. CZ a potěšte velké i malé motoristy. Když zhasnete, tak se autodráha rozzáří díky florescenčnímu materiálu. Popis: nepoužívané, detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození, kompletní, výborný vizuální stav V případě dotazů volejte nebo pište níže přes formulář Odpovědět na inzerát.


Svítící autodráha

Oblíbená svítící autodráha s jedním autíčkem nebo dvěma autíčky. Skřítek Vítek FUNGUJE jako v běžném provozu. Zásilky doručuje Česká pošta, Zásilkovna a DPD. Doporučujeme platit kartou, ba. Kouzelná svítící autodráha , nekonečná zábava pro vaše děti rozvíjející jejich kreativitu!


Garantujeme, že svítící autodráha nebude to jediné, co se rozsvítí při jejím sestrojení. Zaručeně se rozsvítí i očka vašich nejmenších obdarovaných, s nimiž si to na dráze složené z 1flexibilních dílů mimochodem můžete rozdat i vy. Je variabilní, stejně jako autíčko vybavené LED světly. Je možné stavět malé kroužky, nadjezdy, podjezdy, zatáčky, mosty, vše dráha snese.


Skládací svíticí autodráha. Na výběr máte z několika variant, které jsou vzájemně propojitelné. Můžete závodit pomocí dvou stejných úseků tratě vedle sebe, na každou z nich umístit nárazník a závod může začít. Dále je možnost roztrhnout trať na několika místech, zapnout autíčka a závodit na čas.


Během jízdy autíček můžete trať opravovat těsně předtím. Na svítící autodráhu Maxi Race poskytujeme záruku v délce měsíců. K svítící autodráze Maxi Race doporučujeme dokoupit další autíčko za 1Kč.


Máte aktivovaný filtr, nezobrazí se Vám všechny produkty, ale pouze ty, které odpovídají nastavení.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1