Vazníkové střechy

Vyrábíme vazníky, dřevěné vazníky a krovy. Používáme nejmodernější technologie při výrobě a montážích střech. Příhradové vazníky, krovy, střechy Krepl. Naše představa o spolupráci na výhradní dodávce vazníků, vlastní montáži i dopravě se osvědčila.


Pokud chcete i Vy dát Zuzce TIP na téma článku, které Vás zajímá, vyplňte formulář na této stránce.

Technologické řešení pro výstavbu podkrovního bytu za přítomnosti vazníkové konstrukce je finančně i technologicky náročná. S přibývajícím sklonem rostou i celkové náklady. Hodí se také do nízkoenergetických staveb, díky dostatečnému prostoru v konstrukci pro tepelně izolační materiál. Dodáme a namontujeme vám vazníky.


Navrhneme vám řešení celé vazníkové střechy a střešní konstrukce, jejího kotvení a zavětrování. Samozřejmostí je projektová dokumentace a realizace celé vazníkové konstrukce. Střechy na klíč krovy, vazníky, dřevěné konstrukce.

Ne každému vyhovují vazníkové střešní konstrukce, klasické krovy ještě rozhodně neřekly poslední slovo. Rádi vám navrhneme a zhotovíme vázané krovy pro všechny typy střech, od rodinných domů, přes rekonstrukce, až po přístřešky, garáže pergoly či atypické stavby. Společnost Linea střechy , s. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.


Vynikající konstrukční prvek. Lehké, kvalitní, stabilní a variabilní konstrukce. Možnost uskladnění střechy u nás na firmě do doby montáže zdarma! V galerii naleznete jen některé z našich realizovaných staveb s. Naše výroba se zaměřuje především na dřevěné příhradové vazníky , střešní vazníky, klasické krovy, dřevěné konstrukce obráběné na CNC stroji a ostatní tesařské konstrukce.


Dle přání zadavatele pokládáme na střechy všechny druhy střešní krytiny, jejích prvků a doplňků. Izolace provádíme strojně, nástřikem PUR pěnou a obdobnými materiály. Provádíme tesařské, pokryvačské a klempířské práce. Podívejte se, jak správně zaizolovat vazníkovou střechu.


Podle tvaru střechy Vám zhotovíme nosnou konstrukci z vazníků. Montáž vazníkového pultového krovu.

Podle konstrukce vazníků se rozdělují na příhradové (sbíjené, svorníkové a lepené), nebo na plnostěnné (sbíjené a lepené). Volba vazníkové střechy je rozhodně vhodná u složitějších tvarů střech. A to především z ekonomického hlediska.


Každopádně se tedy vyplatí v případě, že má střecha delší přesahy, větší rozpony, oblouky, valby. Návrh konstrukce střechy je doložen podrobným statickým výpočtem a vlastní provedení potom výstupní kontrolou před expedicí ve výrobním závodě a na stavbě. Největší výhodou však je velmi nízká cena (hlavně při vyšší opakovatelnosti) a možnost překlenutí i větších rozpětí bez použití vnitřních podpor. Kotvení může být lepením ke konstrukci, nebo kotvením pomocí talířových kotev. Kladečský a kotevní plán dodáváme v rámci celé střechy zdarma.


Posouzení střešního pláště z hlediska tepelných prostupů a ztrát, vám zpracují naši technici. Doporučíme tlošťku tepelného izolantu i. Pro šikmé a strmé střechy se používá souhrnný název sklonité neboli šikmé střechy. Pultová střecha má jen jednu střešní rovinu s pultovou a okapní hranou a dvěma štíty.


Vazníkové střechy , střechy a krovy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1