Vertikální žaluzie s potiskem

Vertikální žaluzie s potiskem umožňují široký výběr provedení. Provedení s oblou lištou s horizontálním nebo vertikálním obloukem jsou vhodné na dotváření a modernizaci při rekonstrukci historických budov. Společně se šikmým provedením poskytují architektům široký prostor pro navrhování a projektování nejodvážnějších interiérů.


K dispozici máte návody pro jednoduché vyměření a montáž. Nakupujte vertikální žaluzie s potiskem z pohodlí Vašeho domova, ušetříte díky nízkým internetovým cenám.

Fotožaluzie - vertikální žaluzie a rolety s potiskem Natiskneme logo vaší společnosti do reprezentativních prostor nebo s oblíbený obrázek přírody, rodiny či jiný motiv. Fotožaluzie a fotorolety, to je tren který Vás v odliší od ostatních a zpestří váš interiér. Naši firemní zákazníci mohou roletu s potiskem využít jako stínění na okna, a zvýraznit svojí prestiž vlastním logem nebo jiným příjemným motivem. Vybírat můžete ze standardních i dekorativních žaluzií a závěsů.


Oblíbené jsou také dekorativní třásňové závěsy, jež. Jsou vhodné i do domácností, kdy si na žaluzii můžete dát natisknout opravdu cokoliv. Pohádkové postavičky pro děti, vzpomínky z dovolené i rodinné portréty.

Svou domácnost tak můžete. Potisk je také flexibilní a odolný vůči UV záření. Na žaluzii si můžete natisknout cokoli.


V domácnostech získávají popularitu až v poslední době. E-shop žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu, markýz a plissé na míru. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Zcela na míru dodáváme vertikální žaluzie s látkovou lamelou v několika šířích lamel, dále dodáváme vertikální žaluzie s plastovou lamelou a například i vertikální žaluzie s plastovou, nebo hliníkovou lamelou. Vedle našich katalogů na vertikální žaluzie , které obsahují stovky tkanin, lze nabídnout i vertikální žaluzie s potiskem dle Vašeho zadání. Pomůžeme vám s kompletní přestavbou a modernizací vašeho bytu, domu nebo kanceláře aby odpovídal nejnovějším trendům a moderním designům. Vyzkoušejte naše služby, objednejte si naše zboží, vertikální žaluzie s potiskem je jednou z mnoha položek které můžeme vašemu perfektnímu bydlení nebo reprezentativní ploše dodat. Můžete je najít v domácnostech, kancelářích, čekárnách u lékaře, na policejních stanicích či vlakových nádražích.


Naše vertikální žaluzie filtruje světlo a nabízí potřebné soukromí. Je vhodná pro velké místnosti ve vaší domácnosti nebo kanceláři. Všechny žaluzie jsou opatřeny hliníkovými lištami, textilními lamelami, horními závěsy, řetízky a závažími a upevňovacími konzolemi.


Vysoce kvalitní polyesterová tkanina.

Venkovní žaluzie SETTA s purenitovým boxem vč. Dodání a montáž stínící techniky na míru: kvalitní látkové rolety do oken, rolety den a noc, rolety zebra, žaluzie den a noc, látkové žaluzie , japonské stěny, plisé žaluzie , dvojité rolety a rolety do střešních oken. Prodej a montáž vertikálních žaluzií.


Nabídli jsme několik obrázků, z kterých si vybral. Tiskneme pouze na bílou látku a standardní lamelu o šířce 1mm. Nosič vertikální žaluzie je vyroben z oboustranně lakovaného hliníku.


V nabídce máme přibližně barev a vzorů látek. Nabídka látek se každoročně trošku liší a to v závislosti na oblíbenosti. Kanceláře, jednací místnosti, zasedací sály, prodejny - zde všude mohou zajistit vertikální žaluzie s potiskem funkční i dekorativní stínění a zároveň poskytnout plochu využitelnou pro reklamní účely. Velice oblíbené jsou vertikální žaluzie potištěné firemním logem a firemní identitou. Vámi dodanou vlastní fotografií, zajímavým motivem.


Pokud kladete důraz na osobitý styl, design a image pracovních prostor, jsou pro Vás potištěné žaluzie správnou volbou. Interiérové a exteriérové stínění. Jako předloha může sloužit fotografie, výkres, grafika, firemní logo, nebo jakýkoliv text.


Používaná látka je vyrobena tak, aby poskytovala barevnou stálost a ochranu proti UV záření.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1