Žaluzie ostrava

Zabýváme se výrobou, prodejem, a montáží veškerých typových horizontálních či vertikálních žaluzií v mnoha barevných odstínech. Hörmann a sušáků do plastových oken. Prodáváme a montujeme žaluzie do plastových oken a euro oken, vnitřní látkové rolety, plisé žaluzie , římské rolety nad okno, rolety den a noc, závěsy.


Zastíníme Váše okna zvenčí venkovní žaluzií, screenovou roletou nebo venkovní roletou. Vaši terasu zkrášlíme výsuvnou nebo kazetovou markýzou, eventuálně nainstalujeme hliníkovou pergolu nebo zimní zahradu a. Venkovní žaluzie vytváří optimální prostředí z pohledu světelných a tepelných podmínek.

V tradičním pojetí plní venkovní žaluzie stínicí a bezpečnostní funkci, v netradičním pojetí jsou zajímavým architektonickým prvkem administrativních budov a rodinných domů. Nabízíme žaluzie , roletky, rolety, sítě proti hmyzu, okna, dveře a servisy oken a dveří. Pokud hledáte dekorativní, nebo funkční řešení stínění pro Vaše okna, jste na správném místě.


Jsme malá rodinná firma a zakládáme si na poctivě odvedené práci, osobitém přístupu k zákazníkovi a. Výroba a montáž horizontálních a vertikálních žaluzií, hliníkových rolet, interiérových roletek, garážových vrat, sítí proti hmyzu a dalších produktů stínící techniky včetně velkoobchodního prodeje komponentů pro jejich výrobu. E-shop žaluzií s vlastními prodejnami a montážemi. Bílý kuličkový provázek žaluzie - metrů a více, pro většinu horizontálních žaluzií.


Silný ovládací řetízek žaluzií s průměrem kuliček mm.

Prověřené firmy na Vnitřní žaluzie a recenze zakázek z vašeho okolí. Získejte cenové nabídky zdarma. Ostrava Internetový obchod Žaluzie24. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Atypické žaluzie jsou moderním doplňkem interiéru, a jak už název naznačuje, montují se na okna v atypickém provedení.


Pro tento typ oken existují určitá omezení, protože nelze vyrobit všechny typy žaluzií v atypickém provedení. Na je výběr je ISSO brzda a interiérová brzda. ISSO se skrz vysokou kvalitu, barevnou stálost a bezkonkurenční cenu, staly nejprodávanějšími žaluziemi na českém trhu. Největší e-shop s náhradními díly na žaluzie , sítě proti hmyzu a plastová okna. ZDARMA doprava při objednávce nad 3Kč.


Horizontální žaluzie VENUS je řešení, které se při použití horního krytu dokonale hodí k okennímu křídlu. Popis: roleta je vybavena vodítky strun, služba pomoc�. Naše nabídka vnitřních a venkovních žaluzií je složena z několika různých produktových řa přičemž každá má svá určení a specifika. Pro všechny produktové řady interiérového zastínění je však společná vysoká kvalita, moderní design a přijatelná cena.


Náhradní díly pro opravy žaluzií. Vyberte si z naší nabídky náhradních dílů na opravu žaluzií. Máme vše, co potřebujete pro výměnu řetízku, krytek nebo opravu vedení žaluzie.


Levné náhradní díly pro žaluzie , návody pro opravy žaluzií.

Rychlé dodání, velký výběr dílů pro žaluzie. Díly na žaluzie skladem. Již od začátku se firma zabývala výrobou a montáží žaluzií.


Lamely horizontálních žaluzií jsou standardně 25x18mm, odstínů, v domykavém (celostínícím) provedení ZDARMA.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi