Sanace podlahy

Bojujete s vlhkostí ve Vašem sklepě? Trápí Vás mokré zdivo ve firemních prostorách? Potřebujete se zbavit následků vodovodní havárie? Máme zkušenosti s mnoha druhy objektů, ať u�. Frézování betonových ploch.


Sanace podlahy

Mikroinjektáže, průmyslové podlahy a sanace. Stavební a sanační firma REKOSERVIS s. Z podlahy jsme odtrhali koberce a pvc, bylo pod ním jen mírně vlhko, ale plíseň byla trochu cítit. Povrch pod PVC je z nějakých desek, vypadá to trochu jako hobra, nebo něco jiného z pilin. Pod tím je už jen suchá hlína. Plánujeme do podlahy udělat betonové základy patra.


Firma REPROF nabízí hydroizolace střech, dlažby, teras, průmyslové podlahy , antikorozní nátěry, sanace betonu. Nabízíme míchání fasádních omítek a prodej. Průmyslové podlahy KLM - realizujeme komplexní služby při tvorbě nových a rekonstrukcích starých poškozených podlah. Postupem času začala nabízet veškeré stavební práce a to prakticky po celém území ČR, zejména pak v pražském a středočeském kraji. Každý rok provede firma cca staveb většího charakteru.


Jsme zapsáni v seznamu. Lité anhydritové a cementové podlahy , betonové podlahy , realizace podlah ověřenými a certifikovanými společnostmi. Provádíme rekonstrukce a sanace domů všech velikostí, zateplení a izolace, terénní úpravy.


Provádíme podlahy na nové či starší podklady, ale také kompletní rekonstrukce poškozených podlah včetně sanace podkladu. Podlaha je jedním z nejdůležitějších prvků při při návrhu staveb či rekonstrukcí objektů. Sanace -Stavby MIKULEC.


Sanace podlahy

Systém odvětrávané podlahy se hodí při celkové rekonstrukci podlah u všech typů staveb. Další technologie sanace. Dotáhněte sanaci Vašeho domu k dokonalosti.


Nezávazně Vám poradíme. Je to nezávazné a dozvíte se, na č. Prosil bych o radu,mám rodinný dům který je v řadě v mírným svahu, starý je asi 1let. K sousedovi mám zeď od podlahy asi 70cm výš kamennou a zbytek smíšenou.


Sanace podlahy

Nevím jak hluboko mám vrtat nevím jak silná je zeď. Jelikož jsem níž vrtal bych k sousedovi pod podlahu. Speciální práce - reference. Publikace v odborných časopisech. Certifikáty a partneři.


Realizace podlah, podlahové studio, hydroizolace a sanace staveb, zesílení konstrukcí, hydroizolace. Zkušení profesionálové s téměř 20-letou tradicí na trhu. Integrovaný systém managementu je koncipován pro činnosti související s prováděním staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování a provádění průmyslových podlah a sanace betonových konstrukcí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba