Sklenarstvi praha 8

Díky dlouholetým zkušenostem může naše sklenářství svým zákazníkům nabídnout prvotřídní služby a výrobky nejvyšší kvality. Otevírací doba: Po - St :- 17:00. Vaše sklenářství pro celou Prahu. Veškeré sklenářské služby - kvalitně a spolehlivě.


Poskytujeme komplexní servis na území Prahy v oborech instalatéři, elektrikáři, topenáři, plynaři, sklenáři, zámečníci, kanalizace, revize, opravy kotlů, opravy, havárie, rekonstrukce a opravy rozvodů.

Provádíme sklenářské práce jako například zasklívání oken. Nabízíme prodeje stavebního skla a výrobu terárií a akvárií. Praha - Bohnice) 8km. Sklenářství Novenko pracuje rychle a spolehlivě. Montáže skla a zrcadel v Praze a blízkém okolí.


Zasklívání oken a dveří. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba AAA - Záchranná technická služba, spol.

Vážení zákazníci, rád bych Vám představil novou koncepci sklenářských služeb, založenou na snaze minimalizovat časovou náročnost objednaných prací a zkrácení dodacích lhůt. Právě svojí variabilností nám sklo učarovalo tak, že se práci s ním věnujeme již dlouhou řádku let. Naše úspěchy v oboru jsou založené na principech kvalitně odvedené práci, na používání špičkových materiálů a především na. Jsme na trhu více než let.


Děláme vše proto, aby byl zákazník spokojený. Proto nakupujeme nové stroje, chodíme na školení o nových materiálech a postupech, jak správně montáž provést. Kontakty Michal Kubišta. Než nás navštívíte, tak si zavolejte nebo mailujte. Na základě domluvy jsme Vám samozřejmě k dispozici i mimo pracovní dobu.


Pá 9-Práce mimo otevírací dobu lze domluvit telefonicky. Naše sklenářství nabízí velké množství výrobků a sklenářské práce a zasklívání výloh a lepíme UV lepidlem a rámování a paspartování a přesklíváme plastová okna a eurookna a pískování a dále vyrábíme skla izolační a bezpečnostní a GLASSPLATE a dvojskla Ditherm a. SKLENÁŘSTVÍ NONSTOP plus s. David Drábek V olšinách 32. Jde nám o slušný a seriozní přístup ke každému zákazníkovi, aby od nás odcházel , ne jako z nic neříkající firmy, ale z příjemného prostředí kde je vždy vítán.


SKLOSERVIS - VŠE SE SKLEM!

Dlouhodobými zkušenosti se zpracováním skla a prestižní zakázky, které naše firma vyhrála ve výběrových řízeních si naše firma získala své zákazníky. RÁMOVÁNÍ OBRAZŮ - PASPARTOVÁNÍ. Get to know Prague Castle and the Castle District on foot during this half-day walking tour. Book this guided tour, and check a major must-see off your to-do list. Hotels near Umelecke Sklenarstvi Jiricka-Coufal Galerie, Prague on Tripadvisor : Find 25traveler reviews, 50candid photos, and prices for hotels near Umelecke Sklenarstvi Jiricka-Coufal Galerie in Prague, Czech Republic.


Pracovní doba: pondělí až čtvrtek – hodin pátek – hodin. What marketing strategies does Sklenarstvi - praha use? Get traffic statistics, SEO keyword opportunities, audience insights, and competitive analytics for Sklenarstvi - praha. Tyto stránky využívají cookies.


V případě, že nesouhlasíte s použitím cookies, tuto stránku zavřete.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba